Alerta sanitària: Retiren un producte molt popular al Nadal per riscos

Es tracta de quatre lots de patés de la marca A Perla Illas Cies Gourmet afectats per la presència d'ou no declarat en l'etiquetatge

Els patés amb ou no declarat pertanyen a la marca A Perla Illas Cies Gourmet
Els patés amb ou no declarat pertanyen a la marca A Perla Illas Cies Gourmet | Cedida

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha advertit sobre un lot de patés afectats per la presència d'ou no declarat en l'etiquetatge. Els productes pertanyen a la marca A Perla Illas Cies Gourmet i són el paté de pop, gambeta, nècora i cranc, que es comercialitzen en llaunes de 80 grams. Els afectats són el 2023N4, 2023N1, 2023N0 i el 2023N8. Aquests quatre lots s'han distribuït a Andalusia, Catalunya, Castella i Lleó, Galícia, Madrid i País Basc.

Sanitat recomana com a precaució evitar consumir aquests productes en cas de patir alguna intolerància o al·lèrgia a l'ou i assegura que no suposa cap risc per a la resta de consumidors. L'Agència ha remès l'alerta a les autoritats perquè informin els establiments i es retirin els productes l'abans possible, aplicant el protocol de prevenció.

Retiren també un lot d'hamburgueses

Paral·lelament, s'ha retirat un lot d'hamburgueses, provinents dels Països Baixos, per la presència de llet no declarada en l'etiqueta. El producte afectat és de Mora Kipburguers, un pac de quatre unitats de 70 grams cadascuna.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari