YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Bon Preu obre un nou Esclat a Granollers

L’establiment oferirà també un punt de recollida de compra online

Esclat de Granollers
L'establiment oferirà els productes típics de BonPreu i algunes novetats més | Cedida

Bones notícies pels clients de Bon Preu per aquestes festes de Nadal. L’empresa ha obert el seu primer Esclat a Granollers, concretament al carrer de Roma, a la cantonada del carrer de Lluís Companys.

L’establiment compta amb 4.550 m² de superfície de vendes, a més de 433 places d’aparcament. Com a novetat, també inclou un punt de recollida de compra online, situat justament al costat del supermercat.

Més novetats

Aquest nou establiment ha creat 110 nous llocs de treball i ha suposat una inversió de 17 milions d’euros. Les obres van començar fa onze mesos i van finalitzar la passada setmana.

El supermercat oferirà els mateixos productes que a la resta d’establiments, però també algunes novetats. Així, disposa també d’un espai de sushi, un forn de cocció de peix i marisc, una gran varietat de productes per la llar i una parafarmàcia.

Interior Esclat de Granollers
L'Esclat de Granollers oferirà alguns productes i serveis innovadors als seus clients | Cedida

El punt de recollida a l’Esclat de Granollers permet als veïns i veïnes del Vallès Oriental realitzar la seva compra a través de la pàgina web de l’empresa o de la seva aplicació per telèfons. Després, poden anar a recollir-la al punt situat a Lliçà del Vallès o al de Granollers. També poden rebre-ho a casa seva si el seu domicili es troba a Granollers, Les Franqueses del Vallès i Canovelles.

Més propostes per l'eficiència energètica

Actualment el Grup ofereix el servei d’entrega a domicili de la compra online a Osona (Vic, Gurb, Calldetenes, Folgueroles i Sant Julià de Vilatorta); al Vallès Oriental (Granollers, Les Franqueses del Vallès i Canovelles); al Vallès Occidental (Terrassa, Sabadell, Barbera i Sant Quirze del Vallès) i Girona (Girona, Salt, Vilablareix i Fornells de la Selva).

A més, a partir de l'any vinent, l’aparcament comptarà amb un punt de càrrega de vehicles elèctrics. En total, 5 punts de càrrega semi-ràpids que podran carregar fins a 10 vehicles alhora. Amb aquesta proposta per l’eficiència energètica, l’establiment ha estat construït per estalviar el 35% del consum d’energia habitual en un local d’aquestes dimensions, a més de per reduir un 40% les emissions de CO2 a atmosfera.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari