Casa Tarradellas compra a Nestlé el 60% d'Herta per uns 400 milions

Les activitats de xarcuteria i les masses de pastís i pizza d'Herta van generar vendes per 667 milions d'euros el 2018 i van ser valorades en 690 milions d'euros

Casa Tarradellas compra a Nestlé el 60% del grup carni Herta | Cedida

Casa Tarradellas ha comprat aquest dijous a Nestléel 60% del grup de xarcuteria i productes carnis Herta, del qual la segona mantindrà el 40% de l'accionariat. Després d'aquesta adquisició, Nestlé i Casa Tarradellas crearan una empresa conjunta per a Herta amb les seves respectives accions del 40% i 60%, ha informat Nestlé en un comunicat.

La 'Joint Venture' —una estratègia d'associació temporal— inclou les activitats de xarcuteria d'Herta —xarcuteria i productes carnis— en sis països europeus, i les masses de pastís i pizza a França i Bèlgica. Aquesta empresa conjunta es crearà després de consultar als organismes de representació dels empleats allí on siguin necessaris.

Estratègia de l'empresa conjunta

Nestlé mantindrà i continuarà desenvolupant les gammes vegetarianes Herta existents, d'acord amb la seva estratègia d'enfortir les seves ofertes a base de vegetals amb marques com Garden Gurmet a Europa i Sweet Earth als Estats Units. Les activitats de xarcuteria i les masses de pastís i pizza d'Herta van generar vendes per 667 milions d'euros el 2018 i van ser valorades en 690 milions d'euros.

S'espera que la transacció es tanqui el primer semestre 2020, i l'empresa conjunta es basarà en la presència de la marca i la seva posició de lideratge en certs països europeus, així mateix es beneficiarà de les fortaleses complementàries i l'experiència en innovació de totes dues parts.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari