La reina Letícia sorprèn en la seva última aparició pública pel seu 'look'

Ha combinat a la perfecció una faldilla de Zara d'estampat de pell de serp

Reina Letícia i les seves arracades fetitxe
La reina Letícia ha apostat per l''animal print' amb una faldilla 'midi' de Zara | GTRES

 

Que la reina Letícia és una fan de la moda i sap combinar amb encert els seus estilismes, és una veritat que ja no sorprèn ningú, i en cada aparició pública, la reina ho torna a demostrar. L’última ha estat en el marc del Fòrum Global sobre l’impacte socioeconòmic dels accidents de tràfic amb víctimes infantils, en què ha rescatat del seu armari una faldilla de Zara que va estrenar ara fa un any, i que va causar sensació pel seu estampat pell de serp.

 

La reina aposta per l''animal print'

Letícia assiteix al Foro Global de Madrid
La reina Letícia i la seva faldilla de Zara | GTRES

 

L’estampat animal va ser l’escollit per la reina per repetir estilisme el darrer dijous, amb una faldilla de llarg ‘midi’ que va saber combinar a la perfecció amb un jersei fi de color negre, cinturó ample de color negre per estilitzar encara més la seva figura i unes botes negres per sobre els genolls amb tacó d’agulla, que són de la firma de capçalera de la reina, Magrit.

 

La reina Letícia amb faldilla 'animal print' de Zara
La reina Letícia amb faldilla 'animal print' de Zara | GTRES

 

Així doncs, amb uns complements d’allò més senzills, i aconseguint el contrast blanc i negre que tant fascina a la reina, Letícia ha aconseguit convertir en protagonista la seva faldilla, i és que l’estampat ‘animal print’ té la capacitat de donar-li un toc diferent a qualsevol estilisme; la llàstima és que la faldilla sigui impossible de ser localitzada actualment, ja que és d’una col·lecció passada i ja no es troba a la venda. Com a joies, Letícia ha escollit aparèixer amb el seu inseparable anell de Karen Hallam i unes arracades de Gold and Roses de les quals no se separa últimament.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari