La reina Letícia torna a sorprendre amb el seu estilisme

El jersei és de la firma Uterqüe i es pot aconseguir per 89 euros

La reina Letícia es reuneix amb el Patronat de la Fundació d'Ajuda contra la Drogadicció a Madrid
El vestit de la reina Letícia no arriba als 100 euros | GTRES

La reina Letícia tornava a la feina després del pont de la Constitució amb una reunió amb el Patronat de la Fundació d’Ajuda a la Drogaddicció, estrenant un jersei perfecte per a l'ocasió, un 'networking' empresarial, i amb el toc distintiu que només ella sap donar a tots els seus estilismes, pels quals és coneguda i admirada arreu del món.

El seu jersei és de la marca Uterqüe, firma que pas a pas s’ha guanyat un lloc en l’estilisme de la reina, i que en aquest cas, ha cridat l’atenció per l'originalitat dels seus brodats.

La reina Letícia destaca amb el seu 'look'

Aquesta peça de roba es troba a la venda a la botiga digital de la firma per 89 euros, encara que només queda disponible en talla L, i es tracta d’un jersei de punt de color negre amb brodats a les espatlles en color blanc, de màniga llarga. La forma original del coll i el contrast entre el blanc i el negre li aporta un toc d'originalitat al jersei.

 

Jersei de la firma Uterqüe
Jersei de la firma Uterqüe, es ven per 89 euros | Uterqüe

La reina Letícia ha decidit combinar encertadament aquest jersei amb un pantaló negre d’Hugo Boss i un cinturó estret de pell també en color negre. Tot el conjunt, acompanyat del seu inseparable anell de Karem Hallam, que va ser un regal de les seves filles.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari