Tamara Gorro revoluciona les xarxes amb l'obertura de la seva botiga de roba

Només 5 minuts després que inaugurés la seva pròpia botiga de roba 'online', la web va rebre una afluència de més de 200.000 usuaris i es va col·lapsar

Tamarra Gorro durant el bateig del seu fill a l'estiu del 2019

Tamara Gorro obre una botiga de roba i satura la web | GTRES

Tamara Gorro s’ha embarcat en una nova aventura professional unint negocis amb una de les seves passions: la moda. I la seva nova faceta d'emprenedora no li ha anat gens malament, perquè dilluns Tamara inaugurava oficialment una botiga ‘online’ de roba, anomenada ‘TamaraGorroShop’; doncs bé, la seva web va rebre tal afluència d'internautes el seu dia de l'obertura, que pocs minuts després que obrissin, els servidors van deixar de funcionar i la web va quedar totalment col·lapsada.

Tamara Gorro intenta calmar els ànims

Tamara, revolucionada per l’alegria, i que es trobava en aquell moment a Londres, va haver d’enviar un missatge de tranquil·litat als seus seguidors quan va veure que en pocs minuts s’havia col·lapsat la web per complet, mentre assegurava que estaven intentant arreglar els problemes informàtics com més aviat millor: «Aquestes dades potser no les hauria de donar, però en cinc minuts han entrat més de 220.000 persones, m’han passat l’anàlisi. Evidentment, la web ha caigut. Estan treballant, tan bon punt estigui arreglat, ho publico».

 

Va ser pocs dies abans, el darrer 6 de desembre, quan Tamara Gorro anunciava aquest nou projecte professional que tanta il·lusió li feia iniciar, l’obertura d’una botiga de roba ‘online’ amb una col·lecció «bonica, fàcil de combinar i econòmica», amb peces de roba modelades per ella, i entre les quals es troben tant vestits de festa i roba per sortir com roba més pel dia a dia.

 

També et pot interessar...

 

 

Comentaris

envia el comentari