Botiga Bonpreu de Salt

Grans novetats de Bonpreu abans de tancar l'any

La companyia vol expandir-se a altres sectors

El Grup Bon Preu Esclat està preparant un nou projecte per tancar el 2019 i començar el 2020. La companyia es prepara per diversificar les seves activitats i per això vol convertir les gasolineres EsclatOil perquè també es converteixin en punts de recàrrega de vehicles elèctrics. 

A més de preparar-se pel que ells mateixos anomenen com 'Electrolineres',  la companyia pretén expandir-se més enllà de l'alimentació. Segons apunta 'Crónica Global', Bon Preu-Esclat podria apostar pel sector dels viatges turístics i la comercialització dels serveis energètics per crear una expansió total que permeti als clients cobrir totes les seves necessitats des del mateix grup.

Les novetats de cara l'any vinent

Joan Font, qui el passat juliol es va convertir en l'únic president executiu de la companyia després de comprar-li la meitat de l'empresa al seu germà,  vol fer un canvi total en la societat i adoptar una nova estratègia  per expandir els seus serveis. L'estratègia encara no és «ferma», sinó que està en desenvolupament, però la intenció de Font, qui ara comparteix lideratge amb la seva filla, és passar de ser una cadena de supermercats a un «proveïdor de serveis quotidians».

Sembla que el gran repte és poder aconseguir que el mateix client del supermercat, ompli el dipòsit del cotxe, contracti els serveis de calefacció de casa seva i, fins i tot, pugui planificar un viatge. Unes qüestions que, segons el mateix mitjà, s'abordaran a través de col·laboracions amb empreses dels diferents sectors. 

Bonpreu va tancar el 2018 amb una facturació de 1.347 milions d'euros

El Grup Bonpreu està format per 7.327 persones (dels quals un 98% tenen un contracte fix) i té 131 supermercats Bonpreu, 54 hipermercats Esclat, 49 benzineres EsclatOil i ven pel canal online amb 13 punts de recollida i realitza entrega a domicili en dues zones de Catalunya (Vic i Granollers).  A tancament de l'exercici 2018 la facturació del Grup va ser de 1.347 milions d'euros (vendes sense IVA), el que representa un creixement del 12,4% respecte a l'exercici anterior.

També et pot interessar...