Botiga Bershka i primer pla del vestit mini bandeau de taules

Alerta tendència: el vestit mini bandeau taules de Bershka que està arrasant

Aquesta temporada converteix-te en la més cool amb el vestit que ha posat a la venda Bershka mini de taules

Trobar un vestit modern que senti bé i que ens agradi no és una tasca senzilla. Cal paciència i dedicació per trobar les peces amb què completarem el nostre armari. Per això, comptem amb l'ajuda de Bershka, la firma low cost que compta amb desenes de models diferents.

Les xarxes socials estan que cremen amb un model en concret, una tendència que va ser desterrada els anys 2000. Tot i que sembla que ara ha arribat trepitjant molt fort. Us parlo del disseny mini bandeau de taules que es troba disponible a la web i a la botiga.

Bershka ha causat sensació en les noves generacions i aquest model ja està sent comentat a tot arreu. T'explico tot el que necessites saber sobre aquesta novetat de la signatura. No t'ho perdis aquest hivern.

Tendència escot cor

Sens dubte, l'aposta perfecta per combinar un bon vestit d'escot cor són unes biker boots. A més, afegir una caçadora del mateix teixit augmentarà a l'instant el look. Firmes, com és el cas de Dior, han pujat els seus models a passarel·les a lluir diversos vestits d'aquest escot bandeau.

Primer pla del vestit mini bandeau de Bershka
L'escot bandeau (cor) és tendència | catalunyadiari.com

Un èxit rotund que ha agradat sempre. Aquesta temporada suma't a aquesta tendència, adaptant les peces de roba a la teva personalitat. Pots afegir alguna blazer o uns mocasins amb mitjons.

Bershka sorprèn amb aquest model

Les modes dels 2000 estan tornant a passos de gegant aquests últims anys. Tendències que abans ens encantaven que vam deixar enrere en algun moment i ara apareixen per sorpresa. És el cas de l'estil bandeau.

Aquest escot favorable s'ha vist aquest any, sobretot, als vestits. Sí, sabem que ara ha arribat el fred i que les temperatures baixaran més, però segurament tu també t'enamoris d'aquesta tendència. Bershka ha causat temptació amb un model que ha sumat al catàleg.

Primer pla del vestit mini bandeau de Bershka
El vestit de Bershka és tendència aquesta temporada | catalunyadiari.com

Es tracta d'una peça que conté una faldilla de taules amb un cinturó de sivelles de grans dimensions. Unit a un top estil bandeau, tot totalment de color negre. Dues peces en una que s'han barrejat per crear aquest must have.

Pla general del vestit mini bandeau de Bershka
Confeccionat en 74% viscosa, 23% poliamida i 3% restant en elastà. | catalunyadiari.com

Confeccionat en 74% viscosa, 23% poliamida i 3% restant en elastà. Dissenyat amb els millors materials per aconseguir una gran suavitat. Còmode, modern i estilós.

Disponible a qualsevol de les botigues físiques de Bershka

Si estàs pensant a provar-te o directament a fer-te amb aquest model, atenta. Tindràs l'oportunitat, igual que amb molts altres articles, de comprar-lo a través de la pàgina web de Bershka. Encara que també podràs ser més tradicional i apropar-te de manera física a qualsevol de les botigues.

Pla general del vestit mini bandeau de Bershka
Disponible a les botigues físiques i a la web | catalunyadiari.com

Disponible des de la talla XS fins a la L, encara que no puc assegurar-te quant de temps més seguirà estant-ho. El preu del producte és de 29,99 €, una quantitat normal per ser un vestit. No perdis més el temps i fes-te amb aquest must have d'armari.

Preus i ofertes actualitzats el dia 21/12/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Estoesatleti no es fa responsable dels canvis possibles.