Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
envàs de suc de guaiaba amb mercadona de fons

'Hauria d'estar prohibit': el nou suc de Mercadona causa una gran polèmica

Mercadona torna a obrir debat entre els consumidors sobre una de les begudes: el nèctar de guaiaba

El perfil d'Instagram@mercadona.novedades manté els usuaris informats sobre les darreres incorporacions als prestatges de Mercadona. En un reel, ha captat l'atenció de tots amb el nèctar de guaiaba de Mercadona. Parlem d'un producte de la cadena valenciana que en un envàs d'un litre, a un preu d'1,30 euros.

Fins aquí tot sembla estar bé, no? L'arribada d'aquest nèctar de Mercadona no ha estat exempta de controvèrsia. I és que molts s'han fixat en el sucre que conté el nèctar, cosa que ha donat lloc a una gran discussió.

Alguns consumidors celebren aquesta novetat com a toc dolç que millora l'experiència de consum. Mentre que altres expressen la seva preocupació per la quantitat de sucre que conté. Alguns clients de Mercadona lamenten que el producte no sigui més natural, en tenir la guaiaba un sabor molt dolç.

El sucre del nou suc de Mercadona, al punt de mira

Entre els comentaris que acompanyen el vídeo, una usuària indignada proclama que “això hauria d'estar prohibit per tenir 200 ml per 20 grams de sucre”. Al que una altra li respon que 'nèctar és això, suc o polpa amb sucre, si no tindria cap altre nom'.

Muntatge amb un nèctar de guaiaba de Mercadona i un carretó de fons
El nou nèctar de guaiaba de Mercadona causa polèmica | Mercadona

Enmig d'aquest debat, Mercadona es troba en una cruïlla, enfrontant crítiques i elogis per la seva decisió d'afegir sucre al nèctar de guaiaba. Aquest desencontre d'opinions reflecteix la consciència creixent del consumidor sobre el consum excessiu de sucre.

Deixa't sorprendre pel tropical

Entre els comentaris també hi ha qui diu que mai no havia vist aquest fruit. La guaiaba és una fruita tropical que no només ha conquerit paladars a tot el món pel seu sabor agredolç, sinó que també té una riquesa nutricional d'allò més.

Repleta de vitamina C, fibra i antioxidants, la guaiaba ofereix beneficis per a la salut. Ja sigui gaudida fresca, en sucs, batuts, o com a ingredient estrella en postres i amanides.