Imatge de la façana principal d'un Leroy Merlin

L'aparell rebaixat de Leroy Merlin que permet netejar les persianes des de fora

Converteix aquesta tasca de la llar en una cosa senzilla i que no t'ocupi gaire temps

La neteja de la casa es pot complicar de vegades. Això és així perquè hi ha racons que no són tan accessibles com altres o perquè necessiten que se'ls dediqui més temps. Tot i això, encara que ens costi acabar amb la brutícia d'aquests, no tindrem una neteja completa fins a acabar-ho.

Un d'aquests problemes es planteja a l'hora de netejar les persianes. Aquestes no són del tot accessibles o moltes vegades la brutícia passa desapercebuda perquè és a la zona exterior i no la veiem. A això se suma que de vegades la mandra provoca que ens sigui igual, ja que hem de destinar-li un temps més gran que a la resta dels racons.

De tota manera, hi ha molts trucs per poder acabar amb la brutícia de les nostres persianes. Encara que sí que és veritat que cal tenir en compte el material del qual estiguin fabricades, hi ha productes com el sabó neutre amb aigua que són un èxit per acabar amb la brutícia superficial.

Això canvia quan allò que volem eliminar està molt més incrustat o és molta quantitat. Per això, haurem de recórrer a una cosa més potent. Un aparell que pot complir amb aquesta missió perfectament i deixarà les nostres persianes lluents és una netejadora de vapor.

Concretament, et recomanaré una que té ara mateix Leroy Merlin a la venda a un preu molt atractiu i que de segur que compleix amb les teves expectatives. Es tracta del model SC 1 EasyFix de la marca Kärcher que és a la venda per 94,99 €. Aprofita a comprar-la en línia, ja que tens les despeses d'enviament gratuïtes.

Netejadora de vapor de Leroy Merlin
Pots netejar aixetes, rajoles, plaques de cuina, campanes extractores, fins a arribar a les ranures més petites. | Getty Images

Neteja en profunditat sense productes químics

Si hi ha alguna cosa a destacar d'aquesta netejadora de vapor manual, és la seva mida compacta. Això la fa manejable i s'hi pot arribar a qualsevol racó sense necessitat de transportar un aparell pesant i de grans dimensions. A més, podem guardar-la en qualsevol espai.

Per netejar no cal utilitzar cap producte químic. Només cal introduir l'aigua i esperar que es creï el vapor que sortirà a pressió per procedir a la neteja. Gràcies a ella podràs aconseguir eliminar pràcticament la totalitat dels bacteris que tinguis a casa, ja que pots fer-la servir en gran part de les superfícies: aixetes, rajoles, plaques de cuina, campanes extractores, fins a arribar a les ranures més petites. Ho podràs fer gràcies als diferents accessoris que té i al potent vapor que es genera de 3,0 bar. Entre els diferents accessoris, hi ha un filtre manual, un de raig concentrat, un d'alt rendiment, un raspall rodó petit i una cubeta de mesura.

D'altra banda, té diferents sistemes de seguretat. Per exemple, un sistema de tancament que ofereix protecció de cara al fet que els nens puguin fer un ús indegut de la netejadora. A més, té una vàlvula de seguretat perquè no hi hagi problemes a l'hora de fer-la servir.

He trobat aquestes alternatives molt interessants

Quan trobes un producte, moltes vegades busques altres alternatives que hi ha al mercat que puguin ser igualment interessants. És cert que la marca Kärcher que es comercialitza a Leroy Merlin és reconeguda, però no implica que no hi hagi altres opcions.

1. Vaporeta d'efecte Vermai

A Amazon tens una altra netejadora de vapor de format compacte a un preu força més econòmic. Pots aconseguir-la per 39,99 € i gaudir de totes les prestacions per a les quals ha estat fabricada.

Netejadora de vapor d'Amazon
Només fa servir aigua per netejar i l'expulsa amb una potència de 2,5 bars fins a 3,2 bars en forma de vapor. | Getty Images

Només fa servir aigua per netejar i l'expulsa amb una potència de 2,5 bars fins a 3,2 bars en forma de vapor. En aquest cas, té nou accessoris: mànega d'extensió, raspall de neteja manual, raspall per a teixits, raspall de cerres, broquet llarg, broquet de raig concentrat, drap per a zones delicades, got mesurador i embut.

És important tenir en compte que la capacitat del dipòsit del dispositiu és de 350 ml, dels quals es recomana no emplenar amb més de 250 ml d'aigua, ja que el dipòsit necessita un espai per evaporar l'aigua. Això pot provocar que el seu ús no sigui el desitjat.

2. Netejadora de persianes d'Aifuda

Com hem dit al principi, la netejadora de vapor serveix per retirar aquelles taques que estiguin més incrustades. Tanmateix, això no implica que per a la resta de taques no hi hagi cap element que ens ajudi a l'hora d'aconseguir la neteja que busquem. En Amazon tens a la venda aquesta netejadora de persianes que t'hi ajudarà per tan sols 13,97 €.

Draps per netejar persianes d'Amazon
En Amazon tens a la venda aquesta netejadora de persianes que t'hi ajudarà per tan sols 13,97 €. | Getty Images

Es tracta d'un raspall de tres parts cobertes per una camussa, que contribuirà a fer que la neteja sigui més ràpida. A més, perquè sigui més efectiva, pots amarar cadascun dels draps amb aigua o el líquid que vulguis. També té fundes de reemplaçament per quan les hagis de canviar o tinguis algunes rentant-se.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!