Decathlon

Aquestes són les sabates de Decathlon amb més estil que les de marca: valen 11,99 €

A Decathlon podràs aconseguir les sabates que més triomfen entre els clients

La comoditat al millor preu també és possible. Així ho demostra Decathlon, una de les cadenes esportives amb més varietat de productes al seu catàleg. A més, la majoria tenen un preu que s'adapta a qualsevol butxaca.

I aquest és el cas d'unes de les sabates disponibles a les seves botigues, ja que són una autèntica ganga. Ideals per caminar, també poden servir per practicar esport o altres activitats.

Decathlon té les sabates més còmodes per caminar

Si ets dels que camina o practica esport al seu dia a dia, sabràs que és molt important el fet de fer servir un calçat agradable i adequat. Per això, aquesta opció de Decathlon podria suposar una alternativa molt profitosa a altres sabates. Parlem de les sabates Caminar Home PW 100 Gris.

El més destacable d'aquest producte de Decathlon és el seu preu. Gràcies a ell, està arrasant entre els clients, ja que poden emportar-se el parell per només 11,99 €. Un preu molt econòmic, tant a la mateixa cadena com en altres.

Muntatge de les sabates grises del Decathlon.
Aquestes sabates del Decathlon són un encert total. | CatalunyaDiari
 

Com s'assenyala a la web, aporten una gran comoditat i lleugeresa als peus. Unes característiques indispensables a l'hora d'escollir calçat, sobretot, si la nostra intenció és fer-los servir de forma rutinària.

Com que estan compostes per certs materials, aquestes sabatilles de Decathlon aporten flexibilitat i transpirabilitat a cada petjada. Si vols que els teus passejos siguin totalment còmodes, els has de donar una oportunitat.

L'opinió dels clients

Com passa amb qualsevol producte, l'opinió dels altres usuaris és clau per conèixer si realment ens interessa. I, de moment, a la pàgina web ja suma una puntuació de 4,5/5 i diversos comentaris positius.

Alguns d'ells: «Alta qualitat al millor preu i l'arribada de la comanda en temps rècord» o «El més important: és molt flexible i em va sorprendre que el peu no està comprimit. A més, és tan lleugera que gairebé no se sent. Finalment, excel·lent qualitat i un preu més que bo».

Muntatge de les sabates grises del Decathlon vistes des de dalt.
Els clients confirmen que es tracta d'una de les opcions més còmodes de la cadena. | CatalunyaDiari
 

Color i talles disponibles

De moment, les sabates només estan disponibles en color gris. Tot i això, la seva colorimetria els permet combinar a la perfecció amb gairebé qualsevol outfit o amb un altre color. Per això, podràs presumir de les teves sabates durant qualsevol moment del dia, sense importar quina roba portes.

I pel que fa a les talles, els clients estan de sort. Seguint el costum, Decathlon ofereix una gran varietat de talles. En aquest cas, els usuaris podran escollir de la 38 fins a la 48, sempre que aquesta última torni a tenir existències, ja que actualment es troba esgotada.

Altres característiques d'aquestes sabates

Com hem assenyalat anteriorment, aquestes sabates reuneixen la flexibilitat i la transpirabilitat desitjada en qualsevol calçat. Això és possible gràcies al seu disseny, el qual segueix el concepte Flex-H, un sistema de 3 estries de flexió col·locades en forma de H a l'avantpeu.

La inclusió d'aquest format assegura la flexibilitat desitjada quan s'inicia la fase de propulsió. A això, se li suma la plantilla extraïble. La podràs desmuntar per facilitar-ne l'assecatge, així com substituir-la per una plantilla ortopèdica, en cas de necessitar-ho.

Muntatge de les sabates grises del Decathlon vist des de darrere.
Notaràs la seva flexibilitat en cada petjada. | CatalunyaDiari
 

Com que conté un teixit mesh airejat 3D, les sabates permeten que el peu pugui airejar-se correctament. I no només això, sinó que estan dissenyades perquè els seus materials siguin lleugers i així sigui més fàcil caminar.

També cal destacar que tenen una garantia de 3 anys, per la qual cosa tindràs prou temps per pensar la teva compra. Des de Decathlon recomanen que, en cas d'haver-les comprat, es guardin lluny de la humitat i la llum. Així mateix, recomanen que es mantinguin en un lloc ventilat.

Una altra opció igual de còmoda a Amazon

I en el cas que les sabates de Decathlon no et convencin del tot, sempre li pots donar una oportunitat a aquestes d'Amazon. Són tant per a home com per a dona, ideals per practicar esport.

Muntatge de les sabates grises d'Amazon.
Les sabates d'Amazon poden ser una gran alternativa a les de Decathlon. | CatalunyaDiari
 

D'aquestes sabates, destaca com són de còmodes i lleugeres. Contenen una tracció de goma lleugera i molt flexible, a més de ser transpirable. Gràcies al seu disseny, poden absorbir els impactes i són resistents a l'abrasió.

Estan disponibles en diversos colors: gris, blau, blanc i negre. A més, els clients disposen d'un tallatge que va des del número 37 fins al 46. I tot això a un preu molt assequible, ja que costen 19,99 €.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp