Exterior d'un establiment de Lidl

Arrasa l'estufa de butxaca de Lidl: escalfa qualsevol racó i és fàcil de moure

Si no trobes la manera de reduir el fred a casa, no et pots perdre aquesta estufa de butxaca que podràs portar a tot arreu

Ara que està començant a fer més fred, és normal que cerquis opcions útils per apujar la temperatura a casa. Però, moltes vegades solen ser electrodomèstics pesants. Una de les poques excepcions és l'estufa de butxaca sobre la qual et parlarem d'aquí a una mica.

 

La pregunta és: quines opcions tenim realment disponibles a l'hora d'escalfar-nos a casa amb seguretat, de manera efectiva, sense gastar-nos un dineral i, sobretot, sense riscos?

 

Aquest any, tot i que és cert que les temperatures no han estat tan baixes com en altres anys, sí que comença a fer més fred. En aquest sentit, no hi ha dubte que les estufes són opcions útils.

 

Especialment, quan són de mida petita, i podem traslladar-les per tota la casa, de manera que és possible utilitzar-les en qualsevol habitació o estança. Així, si busques una opció útil, no et pots perdre aquesta proposta de Lidl.

 

Què és l'estufa de butxaca de Lidl?

 

Ens trobem davant d'un calefactor de mida petita que és útil per escalfar habitacions igualment petites, ja que amb prou feines ocupa espai. Millor encara: sabies que també és perfectament possible traslladar-lo a la bossa i fer-lo servir en qualsevol lloc on tinguis pensat anar-te'n de viatge o de vacances?

 

Consisteix en un calefactor ceràmic, que compta amb dos nivells de temperatura i dos nivells més de velocitat i que té una potència de 600 W.Brinda la possibilitat de regular la temperatura de manera senzilla totalment digital, de 6 a 32 graus de temperatura. També té una resistència PTC que permet un escalfament ràpid.

 

 

Imatge de l'estufa de butxaca de Lidl
Sens dubte, l'estufa és la nostra millor opció per escalfar la nostra casa a l'hivern | Catalunya Diari

A més, té una pantalla LED i quatre elements de control útils per a la regulació de la temperatura de manera totalment digital, a més d'un temporitzador de 24 hores. Així mateix, té unes mides de 9,5 x 7,5 x 16 centímetres i un pes de només 360 grams.

Però el millor de tot és el preu, gairebé sens dubte. I és que té un cost de només 17,99 euros. A més, pots adquirir-lo a la pàgina web oficial de Lidl o a les botigues físiques de la cadena de supermercats.

 

Les alternatives més interessants del mercat

 

En el cas que l'opció de Lidl no t'hagi convençut, el cert és que hi ha altres estufes que sí que et podrien interessar.

1. Estufa elèctrica

 

Si ets una persona fredolica, aquesta estufa elèctrica no pot faltar a casa teva. Es tracta d'un radiador halogen amb 2 nivells de temperatura: 400 W o 800 W. Disponible en color blanc, també compta amb un sistema de seguretat i una nansa que en facilita el transport.

 

Imatge de l'estufa blanca d'Amazon
Podràs aconseguir-la per menys de 20 euros | Catalunya Diari

2. Calefactor elèctric

 

Dels calefactors oferts per la marca Solac, aquest és un del que més destaca gràcies a la seva qualitat i econòmic preu. No només podràs fer-lo servir per escalfar qualsevol estança, sinó també per refredar-la, ja que compta amb una funció de ventilador. Per si no n'hi hagués prou, disposa d'un protector tèrmic que en bloqueja el funcionament en cas de sobreescalfament o bolcada.

 

Imatge de l'estufa negra d'Amazon
Podràs transportar-la amb facilitat per casa teva | Catalunya Diari

Altres consells útils per escalfar casa teva a l'hivern

 

Sens dubte, amb el fred, el millor és anticipar-nos. Si tens una xemeneia a casateva, hauries de posar-li llenya ja quan la previsió meteorològica prometi que farà més fred, perquè lacasano es refredi en cap moment. Mantenir la temperatura ambient és significativament més intel·ligent que començar a escalfar només quan ja fa molt de fred.

 

A diferència del que podem pensar, el sobreescalfament no és eficient des del punt de vista energètic i també és una càrrega, tant per a les butxaques com per al medi ambient.

 

En aquest aspecte, una temperatura ambient adequada sol ser de 20 a 21 graus, però una temperatura més baixa sol ser suficient als dormitoris, ja que ens pot ajudar a dormir millor.

 

Mantenir la porta del bany tancada també és útil, ja que ajuda a mantenir la calor allà dins, cosa molt útil quan et trobes a la dutxa o a la banyera i no vols passar fred. Finalment, no t'oblidis del més important: si busques un calefactor portàtil i econòmic, l'opció deLidlt'encantarà.

 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp