Decathlon

Arrasen les còmodes sabates de Decathlon per estar tot el dia fora de casa

Amb aquestes sabates esportives de Decathlon sentiràs que els teus peus són molt més lleugers

Decathlon té entre els seus passadissos el calçat que tothom està buscant. Coneguda per sorprendre els seus clients amb productes molt atractius, la companyia francesa ha incorporat als seus prestatges unes sabates que prometen convertir-se en les preferides de la temporada.

L'avantatge de la majoria de les sabates és que, malgrat ser concebut com a calçat esportiu, són igual d'útils, encara que no facis esport. Apostant per aquest calçat, podràs gaudir del seu ús tant per fer esport com per continuar els teus hàbits rutinaris.

Les sabates innovadores i imprescindibles de Decathlon

Si busques un calçat còmode, a Decathlon podràs trobar  diversos productes que es corresponen amb la teva cerca. La cadena d'establiments coneix el seu públic i, per això, no suposa una gran dificultat trobar sabates que s'adeqüin a les teves necessitats.

Com assenyalàvem anteriorment, els seus productes tenen un avantatge difícil d'ignorar i és que aporten un gran confort quan te'ls calces. Per això, no ha passat desapercebut el nou model d'unes sabates.

Sabates
No et perdis l'oportunitat de calçar-te amb aquestes còmodes sabates | CatalunyaDiari

Parlem de les sabates per caminar Dona Soft 140.2 de la marca Newfeel, molt lloada pels usuaris acèrrims de Decathlon. Aquestes esportives estan concebudes perquè s'adaptin al peu, de manera que les podràs portar durant hores sense notar el peu cansat.

Com que no pesen gens i són molt flexibles, podràs fer front a qualsevol tipus d'exercici diari sense que les sabates suposin un obstacle. A més, compten amb un teixit 'mesh' transpirable que facilita la resistència i la protecció del mateix peu.

Podràs escollir entre més d´una opció

I no només això, aquest model compta amb dos dissenys entre els quals escollir, de manera que, mínimament, un et convencerà. Tots dos compten amb un disseny ecològic però, alhora, trencador i original. Podràs combinar-les a la perfecció amb qualsevol 'outfit', ja que el disseny és molt versàtil.

Aquestes dues sabates de Decathlon tenen un color i un preu diferent entre si. La primera opció és el disseny de color caqui, que costa tan sols 12,99 euros. En cas que no et convenci, pots optar per l'opció de color negre, tot i que aquesta val 17,99 euros.

Tot i les diferències, és innegable que totes dues comparteixen un disseny i uns materials que t'asseguren una llarga durada. A més, la subjecció mitjançant els cordons et permetrà caminar menys pesadament i, segurament, et sentiràs menys cansat.

La importància d'un calçat adequat: descobreix les claus per escollir-ne el millor

La salut dels nostres peus és més important del que creiem, sobretot perquè mantenir-la correctament ens atorgarà beneficis a curt i  a llarg termini. En cas contrari, ens exposem a patir molèsties o afeccions diferents.

Sabates
Si no t'agraden en negre, sempre pots optar per les de color caqui | CatalunyaDiari

Per això, hem de tenir en compte diverses claus que ens permetin trobar el més apropiat per al nostre peu. La primera característica que cal contemplar és el tipus de material amb què està fet. Una de les opcions més recomanades per especialistes és triar sabates amb material respirable.

En segon lloc, és imprescindible fixar-se en el tipus de sola. Tot i que dependrà de la rutina de cada persona, la veritat és que solem estar en contacte amb superfícies dures. Escollint una sola flexible, ens estalviarem gastar molta sola i els possibles danys associats.

Un altre clau important és conèixer la nostra talla. Considerat una mica obvi per molts, les estadístiques demostren que molts usuaris compren sabates sense saber si aquesta talla els anirà bé.

Per tant, és imprescindible assegurar-se que el nostre calçat compta amb marges tant a la punta com al final. La distància recomanada d'aquest marge és d'un centímetre a partir del dit més llarg del nostre peu.