Arriba el biquini adhesiu «sense res de roba»

La peça en qüestió està formada per cintes adhesives de color negre o metal·litzades que es col·loquen en el cos formant un mosaic
Imatge d'una model amb el biquini adhesiu | Instagram

 

La revolució de la moda de bany ja ha arribat a Espanya. Es tracta d'un nou biquini fet només amb adhesius, obra del dissenyador Joe Álvarez, més conegut com de 'The King of Tape' (el rei de les cintes).

 

La peça es va presentar en l'obertura de 'the Zoo Project' a Eivissa, tot i que es va donar a conèixer a la 'Setmana de la Moda de Bany' a Miami. Està clar que la idea no deixarà indiferent a ningú i que si aquest nou biquini es posa de moda a les platges espanyoles, hi haurà un abans i un després en la forma de veure la moda.

 

 

Cintes que es col·loquen en el cos formant un mosaic

Tal com explica 'La Coctelera', la peça en qüestió està formada per cintes adhesives de color negre o metal·litzades que es col·loquen en el cos formant un mosaic que substitueix el clàssic banyador. Les xarxes asseguren que és una peça molt innovadora i que té tots els números per a convertir-se en la moda de l'estiu.

 

En aquest sentit, el dissenyador explica que: «tot i que aquest projecte d'art va començar exclusivament amb cinta negra, ara he començat a experimental amb diferents tècniques i noves formes de cintes adhesives».

 

De moment només es veu en festes nocturnes

Encara que el disseny estigui pensat per a lluir a les platges o piscines més exclusives del país, el cert és que, de moment, està tenint més presència a les festes nocturnes d'illes com Eivissa. Aquest fet deixa entreveure que, pot ser, l'atreviment del biquini adhesiu encara es farà esperar. Mentrestant, les més atrevides ja poden consultar la seva disponibilitat que, fins al moment, està en una gran varietat de colors com el verd, el rosa, el daurat, el blau, el negre i tons metal·litzats.

 

 

També et poden interessar...