Sfera dissenya un vestit de núvia 'low-cost' per menys de 30 euros

La senzillesa de la peça accepta qualsevol mena de complement que li doni el toc personal que cada núvia vulgui
La senzillesa del vestit accepta els complements que cada núvia vulgui | Sfera

 

Les bodes sempre són una festa agradable per a tothom. Però perquè així sigui, els nuvis primer hi han hagut de desemborsar grans xifres de diners que, sovint, es converteixen en vertaders mals de cap.

 

Sens dubte, un dels detalls més cars i a la vegada importants d'una boda és el vestit de la núvia. Qualsevol roba, vestit, complement o sabata que porti el cognom de 'núvia' augmenta el seu preu, a vegades, de formes desorbitades.

 

El vestit de Sfera és estil 'midi' | Sfera

 

 

Un vestit 'low cost' per només 29,99 euros

Bé, doncs la marca de moda Sfera té la solució per a totes aquelles núvies que vulguin anar guapes en el seu dia més especial, però que a la vegada, prefereixen gastar-se milers de diners en altres aspectes com el viatge de noces. Concretament, Sfera ha dissenyat un vestit 'low cost' per només 29,99 euros.

 

La peça, lluny de ser simple i pobra per un dia tan especial, s'ha dissenyat amb tota mena de detalls per aconseguir que el preu no sigui un impediment per a lluir espectacular. El vestit de color blanc és estil 'midi', és a dir, té una llargada que arriba a mitja cama i una màniga acampanada tres quarts. L'aspecte més destacat del vestit és tot el treball d'encaix que porta i que el converteix en una peça única i especial.

El vestit es pot aconseguir per només 29,99 euros | Sfera

 

 

Una adaptació al cos perfecta

La seva adaptació al cos és perfecta i, donada la seva senzillesa, accepta qualsevol mena de complement que li doni el toc personal que cada núvia vulgui. A més a més, una vegada passada la boda, és el vestit perfecte per a reutilitzar-lo i lluir-lo qualsevol nit d'estiu d'una manera més informal. Sens dubte, Sfera ha creat el vestit perfecte per a totes aquelles núvies les quals volen estalviar diners i, a la vegada, no prescindir d'elements tan essencials com la seva imatge.

El vestit és senzill i, a la vegada, sofisticat | Sfera

 

 

També et poden interessar...