Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'una butlleta de la Bonoloto i un home trist

Si jugues cada dia a la Bonoloto i mai no t'ha tocat res, això t'interessa

Has d'evitar tant sí com no aquests números que menys han sortit a la Bonoloto i tindràs més a prop un bon premi

Ets dels que juguen a la Bonoloto cada setmana i mai no has guanyat res? No et preocupis, no estàs sol. Moltes persones se senten frustrades per no aconseguir ni un petit premi en aquest popular sorteig. T'expliquem quins números de la Bonoloto són els que menys surten i per què els hauries d'evitar.

La Bonoloto és un dels sorteigs més populars a Espanya. Cada setmana, milers de persones proven la sort amb l'esperança de guanyar un premi. Tot i això, la majoria dels jugadors no tenen èxit i la resposta pot estar en els números que trien.

La Bonoloto i la mala sort: fuig d'aquests números maleïts

A la Bonoloto, hi ha certs números que semblen estar maleïts. Aquests números surten amb menys freqüència als sorteigs, cosa que redueix les teves possibilitats de guanyar si els tries. Segons les estadístiques, els números que menys surten a la Bonoloto són:

  • 13: Aquest número té fama de ser de mala sort i, curiosament, també és un dels que menys apareix als sorteigs de la Bonoloto.
  • 6: Tot i que és un nombre petit i fàcil de recordar, no sol sortir amb freqüència.
Muntatge amb la Bonoloto i diners al fons
Una bona elecció dels números és clau per tenir més opcions de guanyar | catalunyadiari.com, grapix
  • 49: Aquest és el número més alt a la Bonoloto i també un dels menys afortunats.
  • 32: Un altre nombre que sembla estar maleït, ja que poques vegades apareix als sorteigs.
  • 25: Aquest número també té una baixa freqüència d'aparició.

Per què evitar aquests números?

Triar números que surten amb menys freqüència pot reduir les teves possibilitats de guanyar. Tot i que cada número té la mateixa probabilitat de sortir, les estadístiques mostren que alguns números simplement no apareixen tan sovint. Evitar aquests números maleïts pot augmentar les teves oportunitats de guanyar.

Si vols millorar les teves possibilitats de guanyar a la Bonoloto, aquí tens alguns consells:

  • Evita patrons comuns: Moltes persones trien números en patrons, com línies rectes o diagonals. Evita aquests patrons per no compartir el premi amb altres guanyadors.
  • Fes servir números aleatoris: Considera utilitzar un generador de números aleatoris per triar els teus números. Això pot ajudar-te a evitar els números maleïts i augmentar les teves possibilitats de guanyar.
  • Tria números equilibrats: Tracta de triar una combinació de números alts i baixos. Això pot augmentar les possibilitats de guanyar.

Si jugues a la Bonoloto i mai no has guanyat, pot ser el moment de canviar la teva estratègia. Evitar els números maleïts i seguir alguns dels consells esmentats pot augmentar les teves possibilitats de guanyar.