Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de 3 targetes de Coop Pank i unes mans subjectant diversos bitllets d'euro

Ni CaixaBank ni BBVA: Els bancs que més premien els que domicilien els sous

Algunes entitats bancàries ofereixen productes molt cridaners amb l'objectiu d'atreure nous clients

Amb l'objectiu d'atreure un nombre més gran de clients, les entitats bancàries han optat per oferir diferents beneficis als que ingressin la seva nòmina. Alguns daquests beneficis poden estar relacionats amb les targetes de dèbit i crèdit, així com amb una bona remuneració.

Tot i això, no totes les entitats compten amb les mateixes condicions. Per això, el millor és conèixer quin banc es converteix en la millor alternativa per domiciliar la nòmina i obtenir aquests beneficis.

Aquests són els millors bancs per domiciliar la teva nòmina

Des del portal especialitzat HelpMyCash han fet una completa comparació dels millors bancs per ingressar la nòmina. Per això, han tingut en compte aspectes com els beneficis de contractació que ofereix cadascun. Tres han estat els guanyadors.

Banco Santander

En primer lloc, destaca el Banco Santander. En concret, els experts del portal especialitzat recomanen el Compte Online Nòmina Santander. La raó és que ofereixen una targeta de crèdit i dèbit gratuïtes.

Així mateix, compten amb un regal de 400 euros. En aquest cas, cal tenir en compte que aquest producte només s'ofereix als nous clients del banc. A més a més, els que poden contractar el compte  son: pensionistes, treballadors en relació amb dependència, autònoms i els que compten amb una prestació per desocupació.

Banc Sabadell

Per altra banda, també destaca el Compte Online Sabadell. Aquesta opció ofereix un 6% de Tipus d'Interès Nomina els 3 primers mesos (que després passa al 2%), així com un 3% de Taxa Anual Equivalent.

L'entitat també ofereix una devolució del 3% de les factures de gas i llum que estiguin domiciliades, així com targetes gratuïtes i no tenen comissions de manteniment. En aquest cas, només està disponible per a nous clients fins al 29 de gener del 2024.

Evo Banca Intel·ligent

En tercer lloc, destaca el Compte Intel·ligent Benvingut Nòmina Evo. Ofereix una rendibilitat del 2,85% TAE per als ingressos de fins a 30.000 euros, així com targetes de dèbit i de crèdit gratuïtes.

També està disponible només per als nous clients de l'entitat i permet retirar diners a caixers automàtics. D'altra banda, no hi ha comissions de manteniment.