Foto d'unes mans agafant un pot de crema hidratant

Barates i molt bones: les 5 millors cremes hidratants de supermercat segons l'OCU

Aquestes et deixen la pell lluint i sentint-se bé durant molt de temps

A diferència de les màscares o exfoliants, les cremes hidratants tenen com a finalitat prevenir la sequedat i aportar a la nostra pell suavitat, frescor i hidratació.

En conseqüència, han esdevingut un dels articles més populars i essencials per a la cura diària de la pell. L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha comparat 17 cremes per ajudar-nos a seleccionar la més adequada per a la nostra pell.

El millor moment per fer servir la crema hidratant és just després de la dutxa, segons tots els experts. A més, l'ús d'aigua calenta encara el fa més important perquè obre els porus de la pell i accelera l'evaporació de la humitat.

Lidl aposta per 'Aqua Creme Hidratante'

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) va atorgar 65 punts sobre 100 a la crema hidratant 'Aqua Crème Hidratante SPF 4'. La posicionen com a millor elecció de l'anàlisi. Així com entre les més assequibles de l'anàlisi, amb un preu de 2,99 euros.

Aquesta crema es distingeix per deixar excel·lents resultats d'hidratació a les proves dels usuaris. Entre els seus avantatges destaca el fet que té factor de protecció solar i no conté fragàncies al·lergògenes.

Les cremes hidratants de Granier i Vichy

Una altra de les cremes que rep reconeixement com una dels millors del mercat és Granier Skins Natural. Aquest article costa al voltant de 4,89 euros i va obtenir un 63 sobre 100 a l'anàlisi.

A més, aquesta crema és ideal per a pells amb elasticitat normal. De fet, té la particularitat que té propietats vitals per suavitzar i allisar la pell. La preparació conté aproximadament un 96 per cent d'ingredients naturals.

Per la seva banda, la crema hidratant de la marca Vichy anomenada 'Aqua Thermal Crema Lleugera' és una altra de les millors de l'informe. Com que també va obtenir una puntuació de 63 sobre 100, no hi ha dubte del seu alt calibre.

Tot i que és una de les cremes més cares —costa 17 euros a qualsevol supermercat—, també és un dels productes més demandats. Una de les qualitats més destacables és la important quantitat d'hidratació que deixa sobre la pell.

Amb aquesta crema, la pell es revitalitza instantàniament. Al mateix temps que se sent còmoda, reté la humitat fins a 48 hores i es torna més resistent a factors ambientals.

Crema hidratant amb protecció solar

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) destaca la crema 'Cura hidratant Nivea SPF 15'. És un cost de 5,48 euros i és una crema de dia amb una puntuació de 63 sobre 100.

De fet, per a aquells amb pell normal a mixta, es recomana aquest producte. Es distingeix per deixar una forta sensació de frescor després de la seva aplicació i per aportar una protecció solar excel·lent. La qual cosa protegeix la pell de les agressions externes i dels primers signes de l'edat provocats pel sol.

Recordem que les cremes hidratants que contenen SPF ajuden a protegir la pell dels raigs nocius del sol. Els quals poden provocar càncer de pell o envelliment prematur, entre d'altres.

Foto d'unes mans amb crema hidratant
Les cremes hidratants que contenen SPF ajuden a protegir la pell | GETTY IMAGES

Una altra de les marques més prestigioses al mercat

Finalment, però no menys important, hi ha la crema 'Avene Hidrance Optimate Liger'. També amb 63 punts de 100, és una de les seleccionades per l'OCU. Aquest producte proporciona una hidratació duradora fins i tot a les pells més sensibles.

A més, està especialment recomanat per a pells normals a mixtes. Entre els seus avantatges hi ha les seves qualitats purificants i calmants, que envolten la pell en un vel de suavitat.

La seva falta d'aportació de greix a la pell evita que aquesta adquireixi brillantors al llarg del dia, cosa que és un altre benefici. Troba-la al teu supermercat més proper per tan sols 15,85 euros.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!