Foto d'una oficina de BBVA.

El BBVA sorprèn amb la seva última iniciativa: xalets a partir de 3.500 € a Catalunya

Aquests xalets de BBVA seran la millor oportunitat per adquirir un habitatge

El món hipotecari sembla que no està travessant la seva millor època. Tal com assenyalen els especialistes, accedir a la compra d'una propietat és cada cop més complicat. Tot i això, BBVA podria tenir una solució. L'entitat bancària ha sorprès els seus clients amb una sèrie d'ofertes que es consideren com a unes de les més econòmiques del mercat. BBVA ofereix més de 200 habitatges entre els quals hi ha pisos, xalets i dúplex de 100 m². El més impactant d'aquestes propietats és que tenen preus inferiors als 40.000 €.

Aquests són els habitatges més econòmics de BBVA

Si t'interessa l'oferta del BBVA, de segur que una de les característiques que més et crida l'atenció és el preu dels habitatges. Per accedir-hi has de complir una sèrie de requisits, així com gestionar certes despeses associades a la venda.

Habitatge
Gràcies a BBVA, pots trobar habitatges per només 4.500 €. | Getty Images

En aquest sentit, els pisos més econòmics els trobaràs al portal Haya de BBVA. Aquí podràs trobar, per exemple, un pis molt interessant ubicat a Manresa. En aquesta localitat, podràs aconseguir un pis de segona mà que en destaca entre la resta. Amb un preu de venda que parteix dels 4.500 €, és accessible per a la majoria de les persones que estiguin pensant a comprar com més aviat millor. A més a més, aquest habitatge compta amb 42 m² repartits en dues habitacions i un bany. Tanmateix, des del portal indiquen que «no admet visites».

També hi ha un altre pis a Alacant, el preu de venda del qual parteix dels 3.500 €. Compta amb 55.44 m² «distribuïts en dos dormitoris, una cambra de bany, saló-menjador i cuina».

Xalets econòmics que ofereix BBVA

D'altra banda, si desitges comprar un xalet econòmic per poder viure de forma independent sense gastar gaire, a BBVA també en podràs trobar.

Un dels que més criden l'atenció es troba a Cocentaina (Alacant) i té un preu de 4.700 €. D'altra banda, a Hoyocasero (Àvila), podràs trobar un altre xalet adossat de segona mà que es ven per 10.600 € de l'any 2010 que compta amb 98 m². A la ciutat de Puertollano (Ciudad Real), podràs trobar un altre xalet a un preu molt econòmic (11.200 €) amb una superfície de 78 m².

També hi ha pisos de nova construcció

En el cas que estiguis buscant un habitatge nou i prefereixis deixar de banda els de segona mà, a BBVA també trobaràs bones ofertes. L'entitat bancària compta amb una promoció d'habitatge de nova construcció gràcies a la qual et podràs adquirir immobles per menys de 35 mil euros.

Edifici de pisos
A l'oferta de BBVA hi ha pisos, dúplex i xalets. | Getty Images

A Linares (Jaén), hi ha pisos de dos i tres dormitoris, amb dos banys, cuines moblades, forn, saló-menjador i safareig. Pel que fa al preu de venda, se situa a partir de 31.900 €.

Si el teu desig és comprar un habitatge i deixar de llogar-lo, a BBVA podràs trobar bones ofertes a les quals és interessant donar una ullada. Només hauràs de comprovar que compleixes els requisits que hi exigeixen.