Primer pla d'Ivana Icardi.

La beguda de Mercadona que ha canviat la vida a Ivana Icardi: val menys de 2 euros

Es tracta d'una beguda que l'ha ajudat molt a aprimar-se

Amb l'arribada de l'estiu i les altes temperatures el que ens ve més de gust és anar a la platja. La calor cada cop és més insuportable i ens anem desfent de més peces, però, si a més d'anar còmodes i fresquets, podem lluir cos... Molt millor!

Ivana Icardi i els 10 quilos que va deixar enrere

És evident que per mantenir un cos i un aspecte saludable hem de menjar sa. I tot i que la importància de mantenir aquests hàbits s'estén durant tot l'any, moltes persones decideixen començar aquestes rutines amb l'arribada de l'estiu.

Imatge d'Ivana Icardi.
Ivana Icardi ha compartit amb els seus seguidors un producte que l'ha ajudat a perdre pes. | Mediaset
 

Els motius són diversos: alguns aprofiten les vacances i el temps lliure per fer més esport i menjar millor, i altres volen lluir el seu cos. En qualsevol dels dos casos, tenir cura de la nostra salut sempre és la millor opció.

I si no, que li ho diguin a Ivana Icardi. Després de la seva recent maternitat i del seu pas pel programa Supervivientes a Telecinco, Ivana ha decidit fer un canvi radical a la seva vida. No només a l'àmbit personal, ja que aquí coneixeria el que fos pare de la seva filla, sinó també físicament.

«Intento no excedir-me»

«No soc una persona que es cuida excessivament, però intento no excedir-me», assenyalava en un dels capítols emesos per Mtmad. Pel que sembla, la influencer s'ha sincerat i ha comentat obertament quins són els seus hàbits alimentaris.

I és que des del seu pas pel Supervivientesha perdut ni més ni menys que 10 quilos: «Em sento sana, menjo molt variat. Odio menjar verdures bullides perquè no tenen gust i em quedo amb gana (...) La meva debilitat és el pernil salat», assenyalava.

La influencer també ha comentat que la seva dieta es basa en aliments com ara el pollastre, la fruita i l'aigua. Tot i això, recentment ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram un producte que acaba de descobrir i que, pel que sembla, li ha donat molt bons resultats. I sobretot... L'ha ajudat a aprimar-se!

El producte de Mercadona amb què està encantada

Una de les experiències personals que ha compartit Ivana amb els seus seguidors són les seqüeles després d'haver donat a llum la seva filla Giorgia: «La meva panxa s'ha quedat força tova, em van sortir algunes estries... tinc el cos flàccid i també estic preocupada pel sòl pelvià», comentava.

És per això que Ivana ha pres més consciència amb el tema de l'alimentació. I així ho podem veure reflectit en el seu físic, que ha arribat a passar de 73 kg a 64 kg en molt poc temps. La seva dieta variada i saludable hi té molt a veure, però hi ha un producte que l'ha ajudat molt.

Fotomuntatge d'una story d'Ivana Icardi.
El te de Mercadona té propietats antioxidants i diürètiques. | CatalunyaDiari
 

Així doncs, la influencer ha decidit donar una oportunitat a aquest producte i incorporar-lo a la seva dieta: el te. Més concretament el te crema greixos de la marca Hacendado, disponible a tots els supermercats Mercadona del país.

El seu preu és de 1,50€ i conté te verd, cafè verd, mate, nou de cola (Cola acuminata) i guaranà. Com a bona argentina que és, el te no pot faltar a la seva rutina diària. Ara bé, també assegura que «no fa miracles», però el seu consum ajuda moltíssim a eliminar els líquids.

«Si el prens cada dia, és increïble perquè et fa depurar i m'ha ajudat a perdre pes», explicava segons la seva experiència personal. T'animem que ho provis, ja que la seva composició i el seu contingut d'antioxidants i substàncies diürètiques t'ajudarà a combatre la retenció de manera natural.