Vista del nou model de botigues Mercadona

Les begudes de Mercadona que triomfen en vendes aquest estiu

La companyia valenciana arriba a vendre fins a més de 140.000 litres diaris de begudes refrescants Hacendado

Mercadona està triomfant amb tres begudes estiuenques: l'orxata, la beguda de canyella i llimona, i la de xufa. Totes elles són de la seva marca, Hacendado, amb la qual han demostrat en més d'una ocasió que ofereixen productes de qualitat a preus molt assequibles.

A més, Mercadona s'adapta a les necessitats dels clients, que sovint estan relacionades amb l'època de l'any.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

A l'hivern, els consumidors prefereixen productes que aportin calor, però a l'estiu es demanen articles que refresquin el màxim possible.

Per aquest motiu, quan ens trobem en una època de l'any assenyalada, alguns articles multipliquen les seves vendes. I això és el que ha passat amb les begudes refrescants de Mercadona.

Les begudes Hacendado que triomfen a Mercadona

Si vols refrescar-te aquest estiu, et recomanen comprar les begudes refrescants de Mercadona. De fet, ja han augmentat les seves vendes, arribant als 140.000 litres diaris. La beguda de canyella i llimona, la de xufa i l'orxata estan triomfant entre els consumidors.

La companyia valenciana també explica que la recepta de la de xufa ha estat renovada. En concret, s'ha eliminat el 30% d'edulcorant. L'any passat, la cadena valenciana ja va eliminar al·lèrgens i intoleràncies d'aquest producte, i també de l'orxata.

Aquests dos articles estan elaborats pel proveïdor Dafsa, de Castelló. Per la seva banda, l'opció de canyella i llimona, que té un deliciós sabor, s'encarrega Lactiber, de Lleó.

A continuació, t'ho expliquem absolutament tot sobre aquests productes que ja han enamorat a milers de clients.

Fotografia de les begudes de xufa, de canyella i llimona i de l'orxata Hacendado de Mercadona
Fotografia de les begudes de xufa, de canyella i llimona i de l'orxata Hacendado de Mercadona | Mercadona

La beguda de canyella i llimona es caracteritza per, tal com el seu nom indica, la base de llet amb gust de canyella i llimona. Així que, si t'agrada algun d'aquests ingredients, no dubtis a provar-la, perquè t'encantarà.

Està indicada per a tots els públics i es recomana consumir-la freda. El seu preu és d'un euro per una ampolla d'un litre.

D'altra banda i, com ja sabreu, l'orxata és originària de València. S'elabora amb aigua, sucre i xufles mullades. A més, se li afegeixen altres aliments per a potenciar el seu sabor, com la canyella o la llimona.


Es recomana consumir-la tan freda com sigui possible i pots acompanyar-la d'un pa de pessic clàssic o de fartons. El preu d'un litre és d'un euro.

Finalment, us parlarem de la beguda de xufa sense sucres afegits. És perfecta per a consumir en qualsevol moment del dia i, si vols, com a postres. S'elabora amb els mateixos ingredients que l'orxata.

No obstant això, la companyia destaca que aquesta versió sense sucre s'endolceix amb edulcorant. El preu d'un envàs d'un litre és d'1,30 €.

D'altra banda, Mercadona ha incorporat a les seves prestatgeries la llet d'avellana i arròs Hacendado. Aquest producte no conté sucres afegits i, segons explica la cadena, aconsegueix conquistar als clients pel seu sabor a bombó.

A més, també ha encantat per la seva cremositat i per no tenir sucres afegits. Aquest producte té un preu d'1,30 € per litre, i segur que es convertirà en tot un èxit.

Ja està disponible a totes les botigues d'Espanya i Portugal i és elaborada pel proveïdor Frias Nutrición, de Burgos.

El supermercat valencià té begudes que s'adapten a tu i a les teves necessitats. I no oblidis que és molt important hidratar-se amb les altes temperatures.