Una imatge d'uns camions, furgonetes i un avió

Fes el seguiment de la teva comanda online amb el mòbil

Serveis com el de Yun Express permeten fer el tracking des del teu mòbil per a saber quan arriba la teva comanda

El temps entre la comanda i el lliurament és el més important d'un negoci en línia. De fet, cada vegada més clients exigeixen certa rapidesa. I de no ser així, pot afectar negativament la imatge d'una empresa.

Per aquest motiu, el seguiment Yun Express —  o d’altres companyies de missatgeria —,  faciliten que ho puguis fer des del teu propi mòbil.

Conèixer la ubicació correcta del teu paquet té una importància significativa i és molt determinant a l’hora de saber com és d'efectiu el servei de missatgeria d’un negoci en línia.

El risc de l’entrega

Molts factors de risc apareixen en el moment del lliurament d'un producte al client.

El teu paquet pot ser reemplaçat, es pot extraviar, perdre's o patir danys que poden causar un problema, tant a la botiga que ho envia, com al client.

Per aquest motiu, fer un seguiment a través del web del servei de missatgeria, i mantenir-se actualitzat, es converteix en quelcom molt important.

Des de la informació de la reserva, fins a l'accessibilitat i la visibilitat. Tot és important.

Utilitza el teu mòbil

Aprofitar les operacions comercials en mòbils pot facilitar que tot sigui més accessible i convenient.

La raó és que els mòbils s'utilitzen de forma més eficaç que qualsevol altre dispositiu en l'actualitat. Actualment, no hi ha pràcticament ningú que no tingui el coneixement d'ús d'aquest dispositiu.

En cas que siguis propietari d'una botiga en línia i vulguis augmentar l'eficiència del paquet o del sistema en general... El més senzill és oferir un seguiment de les comandes en línia.

Sens dubte, tenir en compte la informació completa del paquet augmentarà l'efectivitat. A més a més, això et donarà accés a proves verificades en cas que alguna vegada necessitis fer una referència amb el paquet.

Pots utilitzar aplicacions com la que ofereix Yun Express en la seva pàgina web. Només has d’indicar el número de tracking que s'ha enviat a l'hora de realitzar la comanda. D’aquesta manera, sabràs en quin lloc es troba el paquet i la data estimada d’arribada.

Pensa en els clients

Si ets propietari d'un negoci en línia, pots habilitar per als teus clients l'opció que triïn la seva data preferida d’entrega, entre altres alternatives. Això augmentarà molt la confiança dels compradors.

I no sols això. Les opcions són tantes que es pot aconseguir maximitzar l'impacte.

També hi ha altres metodologies que es poden implementar per a garantir la seguretat general del sistema. Des de la selecció de la ubicació, fins al lliurament i la seguretat de la comanda.

Finalment, amb el mòbil s’ofereix l’opció de rebre notificacions sobre cada pas del tracking. D’aquesta manera, sabràs quan has de ser a casa o avisar en cas que no estiguis en el domicili indicat a la comanda.