Mercadona ha tret una beguda que farà furor aquest estiu

La nova beguda de Mercadona que promet ser tot un èxit aquest estiu

L'opció perfecta per a hidratar-te i refrescar-te durant els mesos de calormbb

Mercadona ha llançat una nova beguda que promet ser tot un èxit de vendes: el te amb gust mango i pinya Hacendado.

La companyia valenciana sempre arrasa amb els refrescos i infusions que ofereix, que són d'allò més originals, i aquesta vegada tot indica que ho tornarà a fer.

L'estiu ja és aquí i les temperatures cada vegada pugen més. I, moltes vegades, se'ns oblida hidratar-nos. Prendre líquids és un factor essencial quan fa calor.

Per això, aquesta opció de la cadena de supermercats és perfecta perquè ens recordem d'anar consumint líquids cada poc.

Mercadona ja ens va sorprendre amb la llet d'avellanes i arròs. I ara ho torna a fer amb aquest te de sabor exòtic. Vols saber-ne més coses? T'ho expliquem tot.

El te de mango i pinya Hacendado

És una de les últimes novetats de Mercadona. Aquest és perfecte per a prendre ben fred i per a hidratar-nos aquest estiu.

Per tant, si t'agrada el mango i la pinya, és el que necessites. Aquest producte ja es pot trobar a tots els supermercats que la cadena té a Espanya.

No té gas ni conservants i, a més, es ven en ampolla de plàstic. Això fa que sigui ideal per a emportar-te'l a qualsevol lloc i per a mantenir una bona hidratació.

Per la seva banda, la companyia també disposa d'altres sabors de te sense sucre: llimona, préssec i mango. El proveïdor d'aquest producte és l'empresa Font Salem, i el fabriquen al centre de Salem, a València.

Altres infusions Hacendado

A més del producte que us hem presentat, Mercadona compta amb una gran varietat d'opcions fredes. Una de les més reeixides és la de pinya colada, que té un gust d'allò més tropical i deliciós. D'altra banda, tenim el roibos de mango, del qual ja us hem parlat en una altra ocasió.

La infusió de fruits vermells també és una opció perfecta per als amants de les fruites com la pruna o el gerd.

Per a consumir aquest article, només s'ha d'afegir aigua ben freda sobre la bosseta i deixar reposar durant uns deu minuts. Si notes que no està tan freda com vols, pots afegir-gels. I, si encara vols potenciar-ne més el sabor, afegeix-li trossos de fruita.

D'altra banda, també tenim les infusions funcionals Hacendado, entre les quals trobem la cua de cavall i la cremagreixos.

La cua de cavall és un complement alimentari que ajuda a eliminar líquids. Per la seva banda, la crema greixos ajuda a que s'activi el metabolisme i, així, eliminar greix localitzat.

En aquest cas, s'ha d'abocar aigua bullint sobre la bosseta i deixar reposar uns vuit minuts. Si la vols freda, afegeix-li gel.

Aquestes opcions funcionals també tenen indicacions que pots veure a la pàgina web de la cadena.

Però, si el que vols és refrescar-te i divertir-te al mateix temps, Mercadona també té la solució. Compta amb uns gelats petits en forma de coet, de manera que a la canalla els encantaran.

Són molt refrescants i, a més, contenen suc de fruita. La companyia valenciana n'ha reduït els sucres i la caixa dels gelats està feta amb material reciclat. A més, no contenen gluten ni lactosa.

Sens dubte, sembla que Mercadona s'ha proposat satisfer les necessitats de tots els seus clients. Sigui com sigui, recorda que és molt important hidratar-se bé a l'estiu. Així que... t'animes a provar la nova beguda de la cadena valenciana?