Cartell lluminós d'una botiga Bershka

Arriba la col·lecció més versàtil i cridanera del moment de la mà de Bershka

La signatura 'low-cost' ha tret a la venda una nova línia de roba d'allò més relaxada

Aquesta temporada de tardor s'han creat noves col·leccions de diferents firmes 'low-cost' com Mango o H&M que proposen peces amb una característica en comú: la comoditat. Aquest nou element s'ha alçat com un dels requisits en totes les peces de les noves línies de roba de les col·leccions de grans firmes i marques més assequibles.

 

La nova col·lecció de Bershka

Gràcies a l'èxit i la bona rebuda d'aquestes càpsules, Bershka ha volgut treure a la venda una nova línia que compleixi amb aquestes noves demandes de la societat i ofereixi tota mena de samarretes, leggins o jeans relaxats. La idea és poder passar un cap de setmana a casa i que permetin substituir el lloc que ocupen les americanes amb jeans i els 'looks' d'oficina.

 

Ahir, Bershka va llançar la col·lecció bCOMFY que combina comoditat i l'estil innovador de les noves creacions que han arrasat aquest atípic any al 'street style' i l'alta costura. Concretament, la nova línia de la signatura 'low-cost' està formada per dues línies i comprèn una gran quantitat de peces que es poden lluir sigui a casa o al carrer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☁️ bCOMFY: Absolute comfort + Absolute style ☁️

Una publicació compartida de Bershka (@bershka) el

 

En una d'elles dominen els colors marrons i cremes en peces que s'adapten al cos com una segona pell i estilitzen la figura, tops de punt, tota una tendència confirmada per 'influencers' com Rocío Osorno, Maria Pombo o María Fernández-Rubíes, i pantalons acampanats, una estètica que ens porta de nou als anys 60 i a la immersió de la cultura i el moviment 'hippie'.

 

En l'altra línia en què es divideix la nova col·lecció de Bershka adquireixen un major protagonisme les peces més esportives en tons grisos i negres i els complements com gorres, collarets, sandàlies, etc. Si t'ha agradat alguna d'aquestes peces, pots trobar-les al catàleg en línia de la signatura 'low-cost' per un preu que oscil·la entre 6,99 i 39,99 euros.

 

La comoditat com a requisit

Amb aquesta baixada de temperatures i la tardor a les portes, Mango també ha tret a la venda Every - Wear, la seva segona col·lecció 'Comfy' amb un leitmotiv «tan còmode com si estiguessis a casa. Tan elegant com si estiguessis en qualsevol altre lloc ».

 

 

Els dissenys d'aquesta col·lecció es basen en textures suaus i siluetes còmodes: jerseis i pantalons amples, peces 'minis' de punt, leggins i crop tops esportius que combinarem quan sortim al carrer amb maxi-abrics sastre, que donen el toc elegant, o anoracs a prova de baixes temperatures.