Nou supermercat de Mercadona a Castellar del Vallès

Mercadona ho torna a fer: triomfa a les xarxes amb els seus nous productes

Són tot el que necessites per lluir una pell radiant

Mercadona està causant furor amb alguns dels seus articles Deliplus. La companyia valenciana aconsegueix causar sensació amb molts dels seus articles, tant d'alimentació com de cosmètica. I és que molts dels seus productes Deliplus arrasen per ser molt semblants a algunes marques d'alta gamma, però que es poden aconseguir per preus molt assequibles.

Avui parlarem sobre 3 d'aquests productes de la 'Perfumeria' de Mercadona i t'advertim que, si encara no els has provat, hauries de fer-ho. Vols saber de quins articles estem parlant? No deixis de llegir!

Crema antiarrugues per a pells madures

Aquest producte Deliplus està pensat per a aquelles persones que comencen a notar que el pas del temps passa factura a la seva pell. I és que aquest article de Mercadona tracta els signes de l'envelliment de la cara, com podrien ser les arrugues, les taques o la sequedat.

Compta amb ingredients que ajuden que l'elasticitat de la nostra pell millori, i té un filtre FPS 15, que és ideal per a protegir el nostre rostre dels rajos de sol. A més, té propietats antioxidants, per la qual cosa hidratarà la teva pell i ajudarà que les arrugues i les línies d'expressió es redueixin.

Crema corporal hidratant Aquagel

Aquesta crema Deliplus és ideal per hidratar i refrescar el nostre cos. Després de l'estiu, és normal que la nostra pell s'hagi quedat seca i amb falta d'hidratació i, per això, aquesta és l'opció ideal per combatre aquestes conseqüències. Es tracta d'una crema que té una textura molt lleugera i suau, és apta per a tota classe de pells (incloses les sensibles) i aporta frescor i hidratació al teu cos.

Entre els seus ingredients podem trobar extracte d'aranja, extracte de te verd, mantega de karité i glicerina. Per aplicar-la, només cal fer un lleuger massatge fins que s'absorbeixi, i el millor és usar-la després de la dutxa o el bany. Es pot trobar en un pot de vidre de 220 ml.

Desmaquillant bifàsic d'ulls i llavis

A vegades ens oblidem que per cuidar la nostra pell és essencial desfer-nos de tot el maquillatge. Moltes de nosaltres cometem l'error d'anar a dormir sense desmaquillar-nos per complet. Això fa que la nostra pell es vagi espatllant, ja que durant la nit és quan les cèl·lules de la pell es regeneren i es renoven, per la qual cosa és essencial que estigui neta.

El desmaquillador bifàsic d'ulls i llavis és ideal perquè retira el maquillatge - fins i tot el resistent a l'aigua - i, a més, és apte per a tota classe de pells. Això sí: cal seguir una sèrie de recomanacions per utilitzar aquest producte.

Per començar, es recomana no fregar amb força, sinó amb suavitat. A més, si veus que et queden restes, l'ideal és utilitzar un bastonet sucat amb aquest producte, per així poder arribar a tots els espais on el cotó no pot arribar. Cuida bé la teva pell i recorda que és molt important utilitzar aquests productes per desfer-te del maquillatge. I tu, has provat algun d'aquests articles estrella de Mercadona?