Mercadona ho torna a fer: triomfa a xarxes amb els seus nous productes

Són tot el que necessites per lluir una pell radiant

Nou supermercat de Mercadona a Castellar del Vallès
Mercadona triomfa amb nous productes Deliplus | Mercadona

Mercadona està causant furor amb alguns dels seus articles Deliplus. La companyia valenciana aconsegueix causar sensació amb molts dels seus articles, tant d'alimentació com de cosmètica. I és que molts dels seus productes Deliplus arrasen per ser molt semblants a algunes marques d'alta gamma, però que es poden aconseguir per preus molt assequibles.

Avui parlarem sobre 3 d'aquests productes de la 'Perfumeria' de Mercadona i t'advertim que, si encara no els has provat, hauries de fer-ho. Vols saber de quins articles estem parlant? No deixis de llegir!

Crema antiarrugues per a pells madures

Aquest producte Deliplus està pensat per a aquelles persones que comencen a notar que el pas del temps passa factura a la seva pell. I és que aquest article de Mercadona tracta els signes de l'envelliment de la cara, com podrien ser les arrugues, les taques o la sequedat.

Compta amb ingredients que ajuden que l'elasticitat de la nostra pell millori, i té un filtre FPS 15, que és ideal per a protegir el nostre rostre dels rajos de sol. A més, té propietats antioxidants, per la qual cosa hidratarà la teva pell i ajudarà que les arrugues i les línies d'expressió es redueixin.

Crema corporal hidratant Aquagel

Aquesta crema Deliplus és ideal per hidratar i refrescar el nostre cos. Després de l'estiu, és normal que la nostra pell s'hagi quedat seca i amb falta d'hidratació i, per això, aquesta és l'opció ideal per combatre aquestes conseqüències. Es tracta d'una crema que té una textura molt lleugera i suau, és apta per a tota classe de pells (incloses les sensibles) i aporta frescor i hidratació al teu cos.

Entre els seus ingredients podem trobar extracte d'aranja, extracte de te verd, mantega de karité i glicerina. Per aplicar-la, només cal fer un lleuger massatge fins que s'absorbeixi, i el millor és usar-la després de la dutxa o el bany. Es pot trobar en un pot de vidre de 220 ml.

Desmaquillant bifàsic d'ulls i llavis

A vegades ens oblidem que per cuidar la nostra pell és essencial desfer-nos de tot el maquillatge. Moltes de nosaltres cometem l'error d'anar a dormir sense desmaquillar-nos per complet. Això fa que la nostra pell es vagi espatllant, ja que durant la nit és quan les cèl·lules de la pell es regeneren i es renoven, per la qual cosa és essencial que estigui neta.

El desmaquillador bifàsic d'ulls i llavis és ideal perquè retira el maquillatge - fins i tot el resistent a l'aigua - i, a més, és apte per a tota classe de pells. Això sí: cal seguir una sèrie de recomanacions per utilitzar aquest producte.

Per començar, es recomana no fregar amb força, sinó amb suavitat. A més, si veus que et queden restes, l'ideal és utilitzar un bastonet sucat amb aquest producte, per així poder arribar a tots els espais on el cotó no pot arribar. Cuida bé la teva pell i recorda que és molt important utilitzar aquests productes per desfer-te del maquillatge. I tu, has provat algun d'aquests articles estrella de Mercadona?


Comentaris

envia el comentari