Fotografia de l'entrada d'una botiga Primark

Primark té les millors peces de la tardor (ideals per al teletreball)

Segueixen les tendències més 'top' del moment i tenen preus d'escàndol: Saps ja quina és la teua preferida?

Primark té 3 noves peces que prometen triomfar aquesta tardor, tant en vendes com en xarxes. La multinacional irlandesa és una de les nostres opcions preferides a l'hora de fer-nos amb roba econòmica però 'trend'. Vols saber quines seran les pròximes peces de Primark que triomfaran? Pren nota!

Els jerseis sense mànigues

Primark ja ho ha advertit a la seva pàgina web: els jerseis sense mànigues han vingut per quedar-se. Aquesta peça és ideal per donar-li un toc interessant i 'vintage' al teu 'look'. A més, queden ideals amb qualsevol peça que et posis per sota. Per exemple, un jersei sense mànigues quedarà perfecte amb un vestit curt o amb una camisa bàsica.

Amb aquesta peça aconseguiràs que el teu 'outfit' sigui original i que tingui molta personalitat. El jersei sense mànigues, que ja ha arrasat a l'Instagram oficial de Primark (compta amb més de 13.500 'likes'), encara no es troba al catàleg en línia de Primark Espanya. No obstant això, tot indica que costarà uns 12 euros, aproximadament, i estarà disponible en diversos colors i talles.

 

El 'blazer' perfecte

Primark, a més de tenir preus assequibles, també compta amb peces que es poden adaptar al gust de totes i tots. Una de les peces essencials que triomfaran aquesta tardor són els 'blazers', i aquesta és l'època perfecta per lluir tots els que tenim al nostre armari.

Però si ets una fanàtica empedreïda d'aquestes peces tan elegants i vols fer-te amb més 'blazers', el que Primark t'ofereix t'interessa. Tot i que, com passa amb el jersei sense mànigues, aquestes peces no estiguin disponibles al catàleg en línia de Primark, tot indica que, si encara no estan disponibles en els centres físics de la multinacional, ho estaran molt aviat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The blazer that s got everyone talkin '@livguy_ Blazer £ 20 / € 25 / $ 28 #Primark #ootd #fashion

Una publicació compartida de Primark (@primark) el

Primark ja ha triomfat amb una de les seves americanes, que té un estampat 'vichy' d'allò més 'trendy'. La publicació de Primark té, de moment, més de 44.600 'likes', de manera que suposem que aquesta peça serà una de les més comprades a les botigues de tot el món. Segons s'indica a la descripció de la publicació, té un preu de 25 euros.

La peça inspirada en la sèrie del moment

Primark destaca per tenir peces on les sèries i les pel·lícules tenen el paper principal, una cosa que ens encanta. Si ets una seriòfila fan de 'Stranger Things', aquesta dessuadora t'encantarà. Es tracta d'una peça de color blanc que compta amb el dibuix d'una de les protagonistes de la coneguda sèrie, Eleven.

El dibuix està dissenyat en color negre (que contrasta a la perfecció amb el fons blanc), i sobre d'ell podem veure, en color vermell, el títol de la sèrie: 'Stranger things'. Aquesta dessuadora, que també ha arrasat en el compte d'Instagram de Primark (amb més de 15.300 'likes'), té tots els números per triomfar en vendes i en xarxes. Té un preu de 12 euros.

A més d'aquesta dessuadora, si ets fanàtica de 'Stranger Things' podràs trobar una gran quantitat de peces i accessoris de la sèrie a preus molt assequibles. Per exemple, la samarreta bàsica en color negre, que compta amb una il·lustració dels protagonistes de la sèrie, té un preu de 10 euros i quedarà ideal amb els teus 'jeans' bàsics. Et quedaràs sense aquestes peces que prometen triomfar?