Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de la façana d'una botiga d'un establiment de la cadena de supermercats Grup Bon Preu

Bon Preu s'estrena al mercat de l'electricitat amb energia 100% verda

Busca diferenciar-se de les altres companyies del sector
Imatge d'arxiu de la façana d'una botiga d'un establiment de la cadena de supermercats Grup Bon Preu
La companyia comercialitzarà energia 100% verda | Cedida

El grup Bon Preu ha decidit fer un pas endavant per diversificar la seva activitat i, en una entrevista a l'ACN, ha anunciat que entra al mercat de l'electricitat com a comercialitzadora d'energia 100% verda. «La raó de ser de Bon Preu és donar resposta a les necessitats quotidianes de la població: l'alimentació és quotidiana, la gasolina és quotidiana i l'electricitat també ho és», assegura Anna Font i Tanyà, directora comercial de l'empresa.

Des del grup creuen que poden fer-se un lloc al mercat de les comercialitzadores elèctriques com a «companyia més petita, àgil i transparent» en contraposició a les empreses «grans, opaques i allunyades del client». El 5 d'octubre arrencarà la campanya promocional de BonpreuEsclat Energia. 

BonpreuEsclat Energia, comercialitzadora d'energia elèctrica

El grup empresarial Bon Preu, amb seu a Les Masies de Voltregà (Osona), inicia una nova activitat comercial amb l'objectiu de «posar a l'abast dels clients un seguit de productes i serveis essencials de consum quotidià». Es tracta de BonpreuEsclat Energia, la comercialitzadora d'energia elèctrica de Bon Preu que farà arribar electricitat a les llars i empreses. La directora comercial de la companyia, Anna Font i Tanyà, ha explicat en una entrevista a l'ACN que, amb aquest nou projecte, Bon Preu estarà present «en el dia a dia del client, no només a través de l'alimentació i les benzineres, sinó també amb l'energia domèstica». 

BonpreuEsclat Energia serà una comercialitzadora d'energia elèctrica, però en cap cas produirà energia. «No tenim cap central elèctrica que produeixi energia, nosaltres venim del món del comerç i, per tant, el que fem és comercialitzar i portar l'electricitat a les llars o empreses», especifica Font. Tota l'energia que comercialitzarà Bon Preu serà cent per cent verda i estarà certificada per donar una garantia al client. Aquesta energia tant podrà ser hidràulica, com eòlica o solar. 

Segons explica Font, la covid-19 no ha afectat els plans de l'empresa i el llançament de la nova activitat comercial es fa segons les dates que havien previst inicialment. Tot i que com a comercialitzadora podrien vendre energia a tot l'Estat, d'entrada se centraran en el mercat català.

«Sortirem amb un dels preus més barats del mercat»

Bon Preu té clar que per ser competitiu han d'ajustar-se molt en la política de preus i, de fet, Font assegura que «sortirem amb un dels preus més barats del mercat». A més, la companyia ha establert un seguit de promocions als supermercats i benzineres.

D'entrada, BonpreuEsclat Energia sortirà amb sis plans diferents, entre les quals també n'hi ha un de dirigit a aquelles persones que ja es generen energia elèctrica a casa. Font explica que un dels motius que fan que puguin oferir preus tan ajustats és que «no tenim grans infraestructures i, per tant, no carreguem aquesta motxilla de persones i infraestructures que tenen altres empreses».