Exterior d'un supermercat Lidl

La gran sorpresa que acaba de donar Lidl a Catalunya en un moment complicat

Serà el primer de la cadena a Catalunya que posi a la venda plats preparats calents

La cadena alemanya de supermercats Lidl obrirà al públic aquest dijous la seva primera botiga a Molins de Rei (Baix Llobregat). Amb una superfície de vendes de 1.300 metres quadrats i 60 places de pàrquing, el nou supermercat està ubicat al carrer Jacint Verdaguer i ha suposat una inversió de 2,6 milions d'euros.

Tindrà una plantilla de 27 treballadors, dels que 12 seran noves incorporacions. El de Molins de Rei serà el primer supermercat de la cadena a Catalunya en oferir plats preparats calents. Amb aquest, la companyia compta amb 110 punts de venda a Catalunya i una plantilla de 3.500 persones.

La companyia continua el seu pla d'expansió nacional

Lidl ha invertit 20 milions d'euros en l'obertura de quatre nous supermercats a tot el país, inclòs aquest de la província de Barcelona. Els altres tres establiments tindran lloc a Madrid, Aragó i Castella i Lleó, i han obert les portes durant aquest mes de setembre després de crear prop de 70 nous llocs de treball sobre una plantilla total de 100 treballadors.

La cadena de supermercats prossegueix així amb el seu pla d'expansió nacional, dotant a totes les seves botigues de les mesures d'higiene i seguretat necessàries en el marc de la pandèmia, segons informa en un comunicat.

Tots els nous establiments compten amb productes frescos, com a fruita i verdura, carn i peix i pa i brioixeria, a més de nevera, secs envasaments, cosmètica, higiene personal i neteja, complementant-se amb referències locals, així com amb les setmanes temàtiques d'alimentació i basar que celebra periòdicament.

Noves botigues al voltant del país

Lidl ha obert un total de quatre nou establiments a tota Espanya, incloent-hi aquest situat al Baix Llobregat. Els altres s’han situat a diversos llocs de la geografia espanyola, com per exemple a Valladolid. Aquest nou espai comptarà amb 20 empleats- dels quals 18 són nous- i més de 1.400 metres quadrats d’establiment.

La companyia alemanya també ha inaugurat tenda a Saragossa, amb un total de 1.200 metres quadrats i 26 empleats, 15 dels quals seran noves incorporacions a la plantilla. Per últim, Lidl també ha col·locat una nova botiga a Madrid, concretament a Las Rozas, la qual tindrà disponible més de 1.400 metres quadrats de sala de vendes i una plantilla de 28 treballadors, 15 dels quals són noves incorporacions.