Façana d'un supermercat Mercadona

Els productes que ho 'peten' a Mercadona: venen 26.000 unitats al dia

La cadena de distribució ha incorporat nova brioixeria en el seu deliciós assortiment

Mercadona és un dels supermercats líders del país al qual recorren milions de persones per omplir una vegada i una altra el rebost de casa. Aquest supermercat s'ha convertit en una de les companyies millor posicionades i de confiança gràcies a la varietat de productes de qualitat que posseeix i la relació-preu que manté.

 

En les seves seccions es poden trobar tota classe d'articles, ja estiguin relacionats amb la perfumeria, la higiene, o l'alimentació, on es van incorporant novetats i es van reposant les existències.

 

L'exitós assortiment de Mercadona

L'última novetat de Mercadona, la companyia valenciana, ha estat la incorporació del bescuit de cacau, el bescuit de sucre morè i nous, a més de les magdalenes de iogurt, de xocolata i les magdalenes 100% integrals —sense sucre afegit— en el seu deliciós assortiment de dolços.

 

Concretament, els nous bescuits, és a dir, el de cacau i el de sucre morè i nous, es distribueixen en safates de 430 grams a 2,40 euros (el quilo surt a 5,58 €). Quant a les magdalenes, les de iogurt es venen en safates de 9 unitats de 300 grams per només 1,15 € (el quilo surt a 3,83 €).

 

 

 

Per part seva, les magdalenes amb llavors de xocolata es comercialitzen també en safates de 8 unitats i 380 grams a 2,50 euros (el quilo surt a 4,61 €). Finalment, les magdalenes 100% Integrals sense sucres afegits es venen en safates de 8 unitats i 380 grams a 2,50 € (el quilo surt a 6,58 €).

Les varietats de cacau compten amb llavors de xocolata en la seva massa, mentre que s'utilitza iogurt natural per a les magdalenes d'aquesta varietat i en el Bescuit de Cacau. A més, tots aquests productes, ara més sucosos i tendres, tenen en comú que estan elaborats sense conservants ni colorants.

Després d'unes setmanes posat a la venda en tots els supermercats de Mercadona, l'acolliment per part dels clients ha estat molt satisfactòria, ja que, actualment, i segons comunica la mateixa empresa, han permès aconseguir unes vendes de 26.000 unitats diàries.

L'empresa Pastisart és el Proveïdor Totaler d'aquesta brioixeria renovada del Forn de Mercadona, que el produeix en el centre de la companyia a El Espinar (Segòvia) per a tota la cadena de supermercats.