Cartell lluminós d'una botiga Stradivarius

Stradivarius té les 4 peces que necessites urgentment a l'armari per menys de 20 euros

La multinacional Inditex ha tret a la venda la peça més atrevida de la temporada

Entre generacions com la dels 'Baby Boomers' i la X, i la que comprèn als millennials, la generació Zeta o l'Alfa s'ha produït un gran canvi de mentalitat. Cada generació té unes característiques especials, però entre elles també comparteixen diversos trets.

 

Els 'Baby Boomers' i la generació X serien les dels nostres avis i pares, unes generacions basades en dramàtics canvis socials, l'autosuficiència en edats primerenques i també una mentalitat més tancada i menys tolerant que la que mantenen i comparteixen les últimes generacions.

 

El canvi de la moda

Amb el pas dels anys tot canvia i es van alçant diferents punts de vista que fan créixer a la societat en àmbits com per exemple, la música, el cinema, la pintura i, sobretot, la moda.

 

Fa anys era impensable sortir al carrer amb una minifaldilla, un top, 'shorts', peces amb transparències, i que fossis vista pels altres com una dona respectable.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The most-wanted shorts are right in front of you

Una publicació compartida de Stradivarius (@stradivarius) el

 

També era impensable lluir un abric de pell o una peça de cuir sense ser etiquetada o assenyalada, de la mateixa manera que l'experimentació amb colors oposats en la mateixa peça, és a dir, fer el mètode del 'color block' i, per exemple, barrejar rosa i vermell o blau i taronja, era inviable.

 

La nova peça viral de Stradivarius

Per anar a la moda i convertir un 'look' avorrit en atrevit i alegrar el nostre dia, podem optar per experimentar amb els colors i generar la nostra combinació perfecta utilitzant el 'color block' tal com ho ha fet Stradivarius. Concretament, la firma 'low-cost' ha decidit treure a la venda una peça que té diversos colors i promet triomfar aquesta temporada de tardor.

 

Jersei de Stradivarius
Aquest és el nou jersei de Stradivarius que promet inundar el 'street style' | Stradivarius

 

Específicament, la peça de la marca d'Inditex és un jersei de punt gruixut amb coll rodó i mànigues llargues bollades amb espatlles marcadament caigudes de colors en contrast. Aquest model ha estat confeccionat en teixit barreja de poliamida, i gràcies a la tècnica del 'color block' i les mànigues bollades oferirà color i volum a tots els teus 'outfits'.

 

Aquest jersei es pot combinar amb tota classe de peces donada la seva versatilitat. La peça de Stradivarius combinarà a la perfecció amb uns texans i unes botes elegants al llarg dels pròxims mesos, ja que anirà a joc amb els paisatges de tardor del nostre entorn.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let 's Play

Una publicació compartida de Stradivarius (@stradivarius) el

 

Així doncs, estem convençudes que més d'una de nosaltres trobarà el seu jersei preferit de la temporada a la signatura 'low-cost', ja que la botiga ha decidit conquistar a totes amb dos models. D'una banda, podrem trobar-ne un amb tons càlids i alegres, mentre que de l'altra, podem albirar uns tons més freds i sobris.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Details that make the difference

Una publicació compartida de Stradivarius (@stradivarius) el

 

Si t'has enamorat d'alguna de les dues creacions de Stradivarius, podràs fer-te amb una (o amb totes dues) per un preu de només 26 euros. Qualsevol pantaló amb estil i unes botes cridaneres seran suficients per donar-te un 'look' excel·lent.

 

El 'color block'

El 'color block', és a dir, la tècnica de barrejar diversos colors, sigui oposat o complementari, en una mateixa peça va començar a agafar popularitat a mitjans del segle passat gràcies a la fabulosa signatura Yves Saint Laurent.  Des de llavors, aquest nou element va anar evolucionant fins a inundar les passarel·les de l'alta costura i fer-se un lloc, any rere any, en les tendències de cada temporada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is tough but so are you @popa_es #liveyourstorywithus #ad

Una publicació compartida de MARIA POMBO (@mariapombo) el

 

La relació estreta que conserva aquesta tècnica amb l'art (amb les pintures de Piet Mondrian) que solia tenir en els seus inicis, ha anat canviant perquè tinguem avui dia propostes amb blocs de color que ens evoquen aquesta estètica 'arty', però d'una manera més subtil.