Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

Els biquinis i banyadors que pots comprar a Lidl per menys de 8 euros

Des d'avui 14 de juny ja pots trobar els nous biquinis i banyadors de Lidl a les seves botigues

Lidl ha ampliat el seu catàleg de roba estiuenca. Entre les diverses opcions, ha incorporat una nova col·lecció de moda bany 'low cost'.

Podem trobar diferents models de qualitat per anar a la platja o la piscina. Són bonics i senzills, però segurament triomfaràs perquè segueixen les últimes tendències.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els banyadors més elegants de la temporada

Si t'agraden els banyadors, Lidl t'ofereix tres models que prometen arrasar en vendes. El primer és un banyador amb tirants ajustables i un teixit d'efecte brillant. Té una cinta elàstica sota el pit i s'ajusta gràcies a l'elastà de la marca LYCRA.

Bikinis i banyadors de somni que pots comprar a Lidl per menys de vuit euros
Banyadors de Lidl amb teixit d'efecte brillant | LIDL

Un disseny amb escot en V que estilitza la figura i és perfecte per a la piscina. És de color rosa pàl·lid i només costa 7,99 euros.


El següent model de color blau, i al mateix preu, destaca pels tirants que es lliguen al coll. És més, és ideal per utilitzar-lo com a body.L'altre banyador, també en to blau, té un detall de tirants creuats a l'esquena i un escot obert amb un llaç.En l'apartat dels biquinis, la companyia alemanya ens ha sorprès amb els dissenys més autèntics i estiuencs. Són tots preciosos i se'ns fa molt difícil triar-ne un. Els volem tots!

Els biquinis que triomfaran aquest estiu

Lidl compta amb diversos dissenys de biquinis, però totes les parts de dalt costen 3,99 euros. Començarem pel disseny tipus 'bandeau' que es lliga a l'esquena.

Bikinis i banyadors de somni que pots comprar a Lidl per menys de vuit euros
Sostenidors de biquini de Lidl: model triangle i bandeau | LIDL

Però si prefereixes els sostenidors de triangle de tota la vida, també pots trobar-los pel mateix preu que l'anterior. Pots escollir entre groc, fúcsia, negre i amb estampat. Per descomptat, per aquest preu ens en compraríem més d'un per combinar-los.

Estan confeccionats amb elastà de la marca CREORA i tenyits amb la tècnica Dope Dyed. Això vol dir que es consumeix menys aigua durant la seva fabricació i, a més, aporta un color més brillant.

Pel que fa a les calcetes, tenen els mateixos colors que els sostenidors per tal de poder combinar-los. Són molt còmodes per nedar i gaudir de les ones. Aquests models es poden aconseguir de forma 'online'.

Bikinis i banyadors de somni que pots comprar a Lidl per menys de vuit euros
Calcetes de biquini de Lidl model clàssic | LIDL

Però a més d'aquests models, hi ha dos més que es diferencien en disseny i estil. Un d'ells es tracta d'un sostenidor de triangle i una calceta amb cintes laterals ajustables. És de color groc pàl·lid i la diferència està en el seu disseny.

És clar que, si realment vols sorprendre, no pots obviar l'última peça de la col·lecció. Per a la part superior: un sostenidor tipus 'bandeau' amb tirants desmuntables i ajustables al coll. Cal destacar que té un efecte creuat a la part davantera.

Pots trobar tots aquests models a la pàgina web de Lidl, o des d'avui 14 de juny també a les seves botigues físiques.

Bikinis i banyadors de somni que pots comprar a Lidl per menys de vuit euros
Biquini creuat de Lidl en color blau brillant | LIDL

Les calcetes són de cintura elàstica i ja queden poques unitats. El seu color blau amb acabat brillant el converteix en el biquini més elegant de tot el catàleg.

No esperis molt per anar al teu Lidl més proper perquè segur que s'esgotaran molt aviat!