Imatge de dues sanitàries preparant el material per realitzar tests d'antígens

Mercadona acaba amb el problema de portar ulleres amb mascareta per 1 euro

La cadena de supermercats ha posat a la venda unes tovalloletes antibaf de la marca Bosque Verde

Mercadona ha posat a la venda una tovalloleta antibaf amb l'objectiu d'evitar que s'embafin les ulleres quan portem mascareta. Així doncs, si portes ulleres, ja no hauràs de preocupar-te pel molest baf. Per només 1 euro, la companyia valenciana ha incorporat en el seu catàleg aquesta novetat que et solucionarà el problema.

Un dels principals inconvenients de les persones que porten ulleres és que, amb mascareta, s'embafen amb freqüència. Ara bé, les tovalloletes antibaf de la marca Bosque Verde acabaran amb la humitat de les teves ulleres.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La novetat de la companyia valenciana

Les tovalloletes antibaf Bosque Verde es convertiran en un imprescindible del teu dia a dia. Per 1 euro, aconseguiràs un efecte de 8 hores de durada. A més, són reutilitzables, ja que les pots fer servir fins a un màxim de 20 vegades.

Mercadona acaba amb el problema de portar ulleres amb mascareta per 1 euro
Tovalloletes antibaf de Mercadona | MERCADONA

Les tovalloletes estan elaborades amb un teixit que evita l'entelament i que no requereix altres líquids addicionals. A més, quan les facis servir, pots tornar a guardar-les en el seu envàs de plàstic amb tancament hermètic.

L'ús d'aquesta novetat de la cadena valenciana és molt senzill. Primer cal eixugar les ulleres i després ja es pot aplicar la tovalloleta antibaf amb moviments circulars.

Segons explica 'Foodretail', aquesta meravella està disponible en tots els supermercats Mercadona des del 9 de juny. Sens dubte, aquest és un article imprescindible per a la gent que porta ulleres.

Des que va esclatar la pandèmia de la Covid-19, la cadena de supermercats presidida per Juan Roig ha anat incorporant nous productes. Entre ells, l'indispensable gel hidroalcohòlic i les mascaretes.En aquest últim cas, al maig de l'any passat, el supermercat va anunciar la venda de les mascaretes higièniques no reutilitzables. I el juliol de 2020 va posar a la venda mascaretes higièniques no reutilitzables aptes per a infants. Actualment, també ven mascaretes FFP2, tant per a adults com per a infants.

Tractaments contra el baf


La respiració pot fer que s'entelin les ulleres i, consegüentment, dificultar-nos la visió. Per aquest motiu, hi ha molta gent que necessita treure's la mascareta per desembafar les ulleres.No hi ha dubte que es tracta d'una pràctica poc recomanable. Aquest gest suposa entrar en contacte directe amb les mans, que suposa un alt risc de contagi.En un principi es va recomanar fer servir aigua i sabó, però no és gaire pràctic. Una altra opció era utilitzar esprais i tractaments antibaf. En aquest cas, encara que són efectius, és molt molest carregar amb un esprai.També existeix el truc de posar-se les ulleres per sobre de la mascareta. Fins i tot, hi ha qui es col·loca un adhesiu entre el pont del nas i la part superior de la mascareta.Totes elles són solucions poc pràctiques, així que amb aquesta novetat de Mercadona podrem portar la mascareta sense haver de patir.