Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

Els nous cosmètics de Lidl que necessites per a cuidar la teva pell per 1,99 euros

Lidl té un gel, una aigua micel·lar i una mascareta amb l'ingredient estrella de la cosmètica: el carbó actiu

El carbó actiu o activat és el nou ingredient estrella en cosmètica. Encara que algunes firmes l'inclouen des de fa anys, el carbó torna a viure un boom en l'univers de la bellesa. Aquest ingredient d'origen vegetal és molt apreciat per la capacitat que té per a eliminar impureses, toxines i tota la brutícia de la capa superficial de la pell i dels porus. Els experts assenyalen que és capaç d'absorbir les impureses respectant l'estrat cel·lular. Mai penetra a la pell i elimina tots els elements tòxics, la brutícia, les cèl·lules mortes i el greix de la pell alhora que redueix l'aparença de punts negres o barbs.

A més, el carbó actiu s'obté a partir del carbó present a la closca de coco, ametlles, nous i altres fustes orgàniques, el que el converteix en un ingredient ecològic ideal per a la cosmètica natural. Per descomptat, Lidl ho sap, i per això ha volgut incloure'l a la secció de cosmètica en tres productes: un gel netejador, una aigua micel·lar i una mascareta.

Els nous cosmètics de Lidl que necessites per cuidar la teva pell per 1,99 euros
Cosmètica amb carbó actiu CENT | LIDL

 

La cosmètica de Lidl que està a l'avantguarda de la bellesa

La cadena alemanya incorpora a la secció de cosmètica i cura de la pell tres productes estrella a un preu increïble. Emporta-te'ls a casa abans que s'esgotin.

Gel netejador amb carbó actiu

Un gel netejador que, a més de carbó actiu, conté extracte de te verd i bambú, que purifica i elimina impureses, reestructura i il·lumina la pell per només 1,99 euros.

Els nous cosmètics de Lidl que necessites per cuidar la teva pell per 1,99 euros
Gel netejador amb carbó actiu | LIDL

No hi ha millor rutina de bellesa que utilitzar aquest gel netejador de Lidl cada dia, ja que és apte per a tot tipus de pells i elimina les impureses en una sola aplicació.

Aigua micel·lar

El següent producte estrella de Lidl és una aigua micel·lar amb carbó actiu que té poder purificant i és capaç de reestructurar la pell i retornar-li tota la  lluminositat. També val 1,99 euros.

Els nous cosmètics de Lidl que necessites per cuidar la teva pell per 1,99 euros
Aigua micel·lar amb carbó actiu | LIDL

Ja saps que l'aigua micel·lar és perfecta per a una doble neteja. S'aplica com un tònic i també serveix per a retocar el maquillatge o per a refrescar la pell, cosa que a l'estiu és més necessària.

Mascareta de carbó actiu

El tercer producte és una mascareta de carbó actiu i teixit de bambú que també conté àcid hialurònic, extracte de te negre i provitamina B5. Té un efecte purificant immediat i també la pots aconseguir per només 1,99 euros.

Els nous cosmètics de Lidl que necessites per cuidar la teva pell per 1,99 euros
Mascareta amb carbó actiu | LIDL

La pots utilitzar de la mateixa manera que qualsevol altra mascareta facial, però aquesta no només minimitza les arrugues, hidrata la pell i elimina impureses, sinó que també incorpora nutrients que et deixarà la pell perfecta.

 

El carbó actiu, el rei de la cosmètica antipol·lució

La capacitat del carbó actiu per a eliminar toxines i brutícia l'ha convertit en l'ingredient estrella de la cosmètica antipol·lució. I és que entre els beneficis que aporta, destaca el poder netejador i exfoliant que té: absorbeix toxines, impureses, restes de greix i brutícia. És apte per a totes les pells, però les greixoses i mixtes es beneficiaran més d'aquest ingredient d'origen vegetal, ja que ajuda a netejar els porus i fer-los menys visibles. També aporta lluminositat, perquè neteja la pell en profunditat i iguala la superfície cutània, de manera que revela una pell més llisa i lluminosa. Gràcies a Lidl, podem aconseguir uns cosmètics d'avantguarda a un preu més que econòmic, així que res ens impedeix cuidar-nos.