Pla general de visitants a la Fira de Gangues celebrada aquest estiu a Berga

Les rebaixes d'estiu s'avancen: quan comencen a Zara, Mango, Primark i altres botigues

Gran part de les botigues de moda començaran amb la seva campanya de rebaixes a finals del mes de juny

Les temperatures comencen a fer pujada, però aviat els rètols de rebaixes ompliran els carrers de les nostres ciutats perquè puguem combatre la calor. Les botigues de moda estan fent els últims preparatius per posar en marxa la campanya estival.


Així doncs, ja pots prendre nota per aconseguir els millors articles a preus molt assequibles. Les rebaixes són ideals per renovar l'armari amb les últimes tendències a un preu reduït.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Quan comencen les rebaixes

Encara que per norma general les rebaixes d'estiu comencen a primers de juliol, cada vegada s'avancen més. De fet, és habitual que puguem aprofitar els descomptes des de finals de juny. De moment, no hi ha una data exacta, però sí una aproximació.

Data prevista per a les rebaixes d'estiu en botigues Inditex

Inditex compta amb Zara, Bershka, Stradivarius, Pull & Pear, Oysho, Massimo Dutti, Uterqüe i Zara Home. Doncs bé, la companyia de moda 'low cost' preveu començar la seva campanya el dia 23 de juny.

És probable que la nit del 23 ja puguem trobar gangues a la paqina web de les botigues Inditex. Tot i aixo, l'endemà, 24 de juny, també estaran disponible en les botigues físiques. Ara bé, cal dir que Bershka, Pull & Bear i Stradivarius ja ofereixen fins a un 40% en alguns dels seus articles.

I què sabem de la resta de botigues de moda? Seguiran l'agenda d'Inditex? Anem a veure-ho cas per cas.

Les rebaixes d'estiu a El Corte Inglés

El mític grup de distribució espanyol també estudia la data del 24 de juny. No obstant això, els seus grans magatzems, que podem trobar en les principals ciutats del nostre país, ja ofereixen descomptes importants.

En la majoria d'establiments de l'empresa podem beneficiar-nos de preus rebaixats fins a un 40%. Per descomptat, saben que és un bon ganxo per al consumidor. Així doncs, sempre pots trobar una ganga amagada entre les seves seccions de moda.

Què passa amb Mango? Sabem data?

Mango és l'altra marca de moda a la qual solem acudir en massa durant les rebaixes d'estiu. Malgrat que encara no s'ha confirmat la data d'inici de les rebaixes d'estiu, a la seva pàgina web pots trobar peces rebaixades.

Així doncs, ja podem anar mirant entre les promocions de la marca fins que ens diguin quan arrenca la seva campanya. Segur que les dates no seran gaire diferents de la dels seus competidors.

Pel que fa a altres marques de baix cost com Primark, H & M, o Springfield, seguim sense saber-ho amb exactitud. L'any passat van avançar la data al 12 o 17 de juny, però aquest any no han revelat cap data.

Amb tot això, aquesta estratègia de màrqueting es remunta als anys 30. El seu inventor, un conglomerat d'empreses nord-americà, va decidir rebaixar l'estoc fora de temporada. Aquesta iniciativa comercial va arribar al nostre país en 1935 i des de llavors triomfa a totes les ciutats.

Gràcies a les rebaixes, els consumidors es beneficien dels preus reduïts; però, les cadenes de moda 'fan el seu agost' amb aquestes campanyes. Estarem atentes per assenyalar en la nostra agenda les dates clau de les promocions per a aquesta temporada.