Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

L'invent de Lidl que ningú esperava: una màquina per a fer truites

Aquest electrodomèstic revolucionarà la nostra cuina i ens facilitarà la feina

Lidl ha inventat la màquina per a fer truites. D'entre tots els èxits de la cadena alemanya, aquest electrodomèstic, sens dubte, serà el més revolucionari. Amb aquest invent podrem preparar un dels plats més típics de la nostra gastronomia.


Ha arribat el moment de cuinar truites amb comoditat i rapidesa amb una màquina de doble placa de cocció. A continuació, t'ho expliquem tot sobre l'electrodomèstic que promet triomfar en el supermercat alemany.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'electrodomèstic que revolucionarà la teva cuina

Aquest producte de Lidl permet fer dues truites alhora per només 19,99 euros. Això és possible gràcies a la divisió de les plaques de cocció, que tenen capacitat per a dos ous. Ara bé, només es pot comprar via 'online'.

L'invent de Lidl que ningú esperava: una màquina per fer truites
Màquina per a fer truites| LIDL

Si vols fer dues truites, tan sols necessites batre quatre ous, preparar la barreja amb els ingredients que et vinguin de gust, abocar-ho i finalment deixar que es cuini durant uns cinc minuts.Gràcies al seu material antiadherent, els ingredients no s'enganxen i, per tant, la truita queda perfecta. A més, les plaques són extraïbles i això permet netejar-les més fàcilment.

Dues truites en cinc minuts

L'aparell de Lidl disposa de 2 compartiments. Tan sols hauràs de preocupar-te de batre els ous, afegir els ingredients necessaris i després abocar-ho tot en cada compartiment.Tot i que l'aparell té una llum que t'avisa, és important anar vigilant per evitar que se't cremin. En el cas d'afegir verdures o qualsevol aliment que requereixi més temps de cocció, és recomanable cuinar-lo prèviament.

D'altra banda, l'aparell té una potència de 800 a 1000 W i  s'escalfa ràpidament. La calor es distribueix per tota la superfície, de manera que no hi haurà cap part que quedi crua.

Característiques de l'invent de Lidl

L'invent de Lidl compta amb plaques d'alumini amb revestiment antiadherent de la marca ILAG. Pilots lluminosos de control de cocció, vermell i verd; i mànec de tacte fred. Protecció contra sobreescalfament per a una major seguretat; així com peus antilliscants.

La placa per coure és d'alumini fos a pressió. L'element que serveix per escalfar l'aparell està fabricat amb ferro i els peus antilliscants són de silicona.

Les plaques són antiadherents, però en cas que els ingredients s'adhereixen massa, es recomana afegir mantega o oli amb un pinzell de rebosteria.

Un altre gran avantatge és que l'invent de la cadena alemanya és molt fàcil de netejar. Tan sols hauràs de rentar les plaques amb aigua tèbia i sabó.

A més, no és molt gran i, per tant, podràs deixar-lo allà on vulguis. Ara bé, es recomana no guardar-lo fins que no s'hagi refredat.Aquest aparell promet triomfar en vendes. No dubtis en comprar el teu i cuinar les millors truites. Ja saps que els electrodomèstics de la cadena alemanya volen de les seves prestatgeries.