Tres noies entrant a un supermercat de Lidl

Black Friday a Lidl: Cinc eines rebaixades que són el somni de tot manetes

Als amants del bricolatge els encantaran aquestes eines de Lidl

Lidl celebra la Black Week, i al catàleg podem trobar diversos productes a preus de ganga. La companyia alemanya ens vol seduir amb els articles que té rebaixats, entre els quals podem trobar des d'estris de cuina fins a peces de roba.

Sens dubte, però, si hi ha alguna cosa que causa furor a Lidl, són les eines de bricolatge. Tot seguit, te n'ensenyem algunes. Pren nota, perquè t'encantaran!

Les eines rebaixades a la Black Week de Lidl

La cadena de supermercats ofereix productes amb grans descomptes que es poden comprar en línia. Un dels que us volem presentar és el tornavís recarregable amb puntes intercanviables.

Aquest producte estrella compta amb un pilot LED, que il·lumina la peça en què s'està treballant. Aquest tornavís de la marca Parkside té integrat un tambor per a canviar les puntes i funciona amb bateria (inclosa, juntament amb un carregador).

Muntatge amb fotografies la cargoladora recarregable amb puntes de Lidl
Aquest tornavís recarregable és molt útil i fàcil de fer servir | Lidl

A més, té una empunyadura molt suau i ergonòmica i una funda amb passador per al cinturó. El preu rebaixat d'aquest tornavís és de 14,99 €, (abans valia 19,99 €). Pots llegir-ne més detalls i comprar-lo a la web de Lidl.

Una altra eina ideal per als amants del bricolatge és la serra de biaixos telescòpica i recarregable de 20 V. És perfecta per a serrar amb precisió, tant fusta com plàstic, i té un disseny molt compacte i pràctic.

Imatge de la ingletadora telescòpica recarregable de Lidl
Aquesta serra de biaixos no inclou la bateria | Lidl

El motor és sense escombretes i, segons la pàgina web de Lidl, té una vida útil «especialment llarga” gràcies a que gasta menys.

Aquesta eina de la marca Parkside també es pot connectar a un aspirador extern, entre moltes altres característiques. El preu rebaixat d'aquest article és de 69,99€ (abans, 89,99€.) Pots llegir més informació sobre aquesta serra i comprar-la a la web de la companyia.

Si el que necessites és un soldador que sigui fàcil de transportar, Lidl també t'ho posa fàcil amb el model recarregable de 4 V que té a la venda. La bateria és d'ions de liti, i la fase d'escalfament és curta. A més, funciona amb bateria, tot i que no va inclosa.

Imatge del soldador recarregable a la venda a Lidl
Emporta't aquest soldador on vulguis | Lidl

Té un disseny molt ergonòmic, i la zona de subjecció va amb goma, per la qual cosa és molt còmoda. El preu rebaixat d'aquest soldador és de 8,99 € (abans valia 12,99 €), i ja el pots comprar en línia.

Una altra eina rebaixada amb què compta Lidl és el tornavís sense fils de 3,6 V. Aquest article és de la marca Black & Decker, i compta amb una llum LED. Té un bloqueig automàtic de l'eix i funciona amb bateria, que va inclosa.

Imatge del tornavís sense fil Black&Decker de Lidl
Aquest tornavís sense fils es pot trobar a les botigues a partir del 25 de novembre | Lidl

Rebaixat, aquest tornavís val 24,99 €, mentre que el preu recomanat era de 44,95 €. El pots adquirir a la pàgina web de Lidl o bé a botiga física a partir del 25 de novembre.

I, si el que vols és una polidora, Lidl també t'ofereix un model rebaixat. Es tracta de la polidora Scheppach de 120 W, que té un motor d'inducció molt potent gràcies al qual no fa sorll i aconsegueix un poliment molt suau.

Imatge de la polidora Scheppach a la venda a Lidl
Aquesta polidora est pot comprar a un preu molt assequible | Lidl

Funciona endollada a la xarxa elèctrica, i rebaixada val 74,99 € (el preu original era de 109,99 €.) A la pàgina web de la companyia podràs llegir més detalls sobre aquest producte i també el podràs comprar.

Aquests són només alguns dels productes de Lidl que estan rebaixats. Si vols descobrir-ne més, t'animem a fer un cop d'ull al catàleg en línia.