Exterior d'un supermercat Lidl

Les joguines de Lidl que causaran sensació aquest Nadal (i que ja pots comprar)

Lidl ja compta amb algunes de les seves joguines més destacades, i les pots comprar en línia

Lidl s'ha avançat a Nadal i ja compta amb algunes de les seves joguines més desitjades. Cada cop s'acosten més aquestes dates i, amb elles, també s'acosta el moment de comprar regals. I encara que Nadal no és només per als nens, ells fan que es conservi la il·lusió i la màgia. L'any passat, Lidl va arrasar amb el catàleg de joguines de fusta.

Enguany, un cop més, l'empresa s'ha avançat a les festes i ha posat a la venda, a la seva pàgina web, algunes joguines que també seran la sensació de Nadal. Si no vols quedar-te sense ells, no t'ho pensis dues vegades i afegeix-los a la teva cistella virtual… Val més prevenir que curar!

Les joguines de Lidl que arrasaran per Nadal

Un dels productes que triomfen, uns dels més venuts, són els paquets de fusta. Per exemple, podeu trobar el paquet de pizza de fusta autèntica i de plàstic d'alta qualitat. Aquesta joguina és perfecta per estimular la creativitat dels més petits. Conté 27 peces, i el seu preu és de 6,99 euros, i el pots comprar en línia a la pàgina web de Lidl.

Aquests sets de Lidl són ideals perquè els més petits gaudeixin
Aquests sets de Lidl són ideals perquè els més petits gaudeixin | Lidl

Un altre paquet que també està triomfant és el de fruita, també de fusta. És ideal per estimular la fantasia i la creativitat dels nens. Conté 14 peces i el seu preu és, també, de 6,99 euros. Es pot comprar a través de la pàgina web de Lidl.

Seguint amb la línia de joguines de fusta, Lidl també triomfa amb un carretó de venda ambulant, fabricat amb fusta natural. Aquest carretó compta amb dues rodes, una superfície de pissarra i un guix blanc. Té prestatges, un expositor de cucurutxos i un tendal. L'edat recomanada per fer servir aquesta joguina, que també és a la pàgina web, és a partir dels tres anys. Té unes mides de 62 x 115 x 24 centímetres, i un preu de 27,99 euros. 

Tres joguines de fusta de Lidl
Aquestes tres joguines de fusta de Lidl són el regal perfecte | Lidl

I, si el que els agrada als petits és la música, Lidl també t'ho posa fàcil. Té un piano de fusta natural i de plàstic resistent. L'edat recomanada per fer-lo servir és d'un any, i el preu és de 14,99 euros. El pots comprar a la pàgina web de Lidl. I, si no t'acaba de convèncer el piano, Lidl també té un preciós xilòfon de fusta, també recomanat per a nens a partir d'un any.

Aquest xilòfon és de fusta natural i de plàstic resistent, i el preu és de 14,99 euros. També pots comprar-lo en línia a la pàgina web de Lidl. Una altra joguina ideal que ja està a la venda a Lidl online és la pista de carreres de fusta natural i plàstic resistent. És una torre de carreres que emet diferents tons en encaixar les peces. 

Imatge de la pista de carreres de Lidl
Regala aquesta pista de carreres de Lidl per aquest Nadal | Lidl

Funciona amb bateria i inclou piles i quatre cotxes de colors groc, blau, vermell i verd. La mida de la torre és de 28,3 x 12,8 x 26,3 centímetres, i cada cotxe fa 3,85 x 0,98 x 1,2 centímetres. El preu d'aquesta pista de curses de Lidl és de 8,99 euros, i ja el pots comprar en línia. Aquestes són només algunes de les joguines que Lidl té disponibles, però durant aquestes setmanes anirà introduint-ne més. Si algun t'ha agradat, no dubtis a avançar-te a Nadal, i fer-te amb ell com més aviat millor, perquè volaran.