Tres noies entrant a un supermercat de Lidl

Black Friday a Lidl: el producte per preparar plats saludables per menys de 12

El bullidor elèctric al vapor de Lidl és ideal per preparar menjars saludables

Lidl ha començat amb la seva setmana del Black Friday, i hi podem trobar articles rebaixats durant un temps limitat. Entre ells, hi ha productes de cuina, llar, bricolatge, nadó, cura personal, etc.

Un dels articles que més ens ha cridat l'atenció, tant pel preu com per la utilitat, és el bullidor elèctric al vapor . A continuació, t'ho expliquem tot sobre ell.

El bullidor elèctric de Lidl que arrasa

Com us dèiem, el supermercat alemany ha rebaixat aquest article tan ideal per als amants de la cuina. A més a més, també es pot convertir en un gran regal per aquest Nadal, ja que, si coneixes algú que vulgui començar a portar una dieta saludable, però sense privar-se d'un gran sabor, encertaràs gràcies a aquest producte.

Aquest bullidor elèctric de vapor és de la marca 'Salter' i, segons indica Lidl a la seva pàgina web, és ideal per cuinar de manera més ràpida, eficient i saludable. I tot plegat, gràcies al seu vaporitzador de tres nivells.

Imatge del cocedor elèctric Salter a la venda a Lidl
Aquest bullidor és perfecte per fer menjars saludables i deliciosos | Lidl

Aquest utensili de cuina de Lidl té tres cistelles de vapor, a més d'un dipòsit d'aigua gran. També té diferents nivells plegables per facilitar-ne l'emmagatzematge i, a més, compta amb un temporitzador de fins a 60 minuts.

Aquest bullidor té un apagat automàtic quan el temporitzador s'acaba, o quan el tanc d'aigua es buida. La seva potència és de 500 W, i té una capacitat de 7,5 litres. A més, es tracta d'un aparell realment fàcil de col·locar a qualsevol racó.

Per la seva banda, les seves mides són les següents: 19,8 x 21,8 x 39,5 centímetres. Així mateix, aquest bullidor també inclou dos suports: un bol per a arròs i un manual d'instruccions. A més a més, té una garantia de dos anys.

El preu d'aquest bullidor elèctric de la marca 'Salter' és d'11,99 €, ja que el seu preu anterior era de 24,99 €, així que, el supermercat ha descomptat més de la meitat del preu, i el pots comprar 'online' a Lidl.

A aquest preu d'11,99 €, això sí, li has de sumar les despeses d'enviament, el preu del qual pots consultar a la seva pàgina web. Què et sembla aquest aparell? T'animes a fer-te amb ell?

Altres utensilis de cuina rebaixats a Lidl

El supermercat alemany no només compta amb aquest article al seu catàleg. A la 'Black Week', també compta amb articles com els que us presentarem a continuació.

Un és el processador d'aliments de 'MultiPlo Express', un article estrella que compta amb una potència de 100 W, dues velocitats i una funció turbo. A més a més, les seves mesures reduïdes permeten optimitzar l'espai de treball perquè, en concret, fa 40 x 22 x 24 centímetres.

Imatge del processador d'aliments MultiPro Express de Lidl
Aprofita les rebaixes de la 'Black Week' de Lidl i fes-te amb aquest processador | Lidl

Aquest processador d'aliments té un preu rebaixat de 89,99 €, encara que el preu recomanat és de 134,99 €. Pots conèixer més detalls i fer-te amb ell a la pàgina web de Lidl.

I si t'agraden els batuts, Lidl també t'ho posa fàcil amb la seva batedora rebaixada. Concretament, aquesta batedora de la marca 'Kenwood' és perfecta per preparar 'smoothies'. A més, inclou dues tasses de viatge de mig litre, amb tapes antivessament i orificis per beure.

Imatge de la batedora per a smoothies Kenwood de Lidl
Prepara els millors 'smoothies' amb aquesta batedora de Lidl | Lidl

Aquesta batedora per a 'smoothies' té unes mides de 23 x 14 x 13 centímetres, per la qual cosa és perfecta per col·locar a qualsevol lloc. El preu rebaixat d'aquesta batedora és de 29,99 €, mentre que el recomanat és de 49 €. No està gens malament, veritat? Llavors t'animaràs a fer-te amb algun d'aquests utensilis de cuina de Lidl?