Logotip de Zara en una botiga

La nova bossa de Zara que causarà furor enguany: original i per menys de 23 euros

Aquest complement de Zara atorgarà un toc diferent en els teus 'looks'

Zara té una bossa ideal que no et voldràs treure durant tot l'hivern. I és que aquest model no només és còmode, sinó que també és original i adornarà tots els teus 'looks'.

Com ja sabreu, la firma de moda ràpida compta amb una gran varietat de peces, complements i accessoris al seu catàleg. Per això, avui us parlarem d'un complement que té totes les paperetes per convertir-se en viral. Això sí, potser no és apte per a les més discretes.

La bossa efecte pèl de Zara que promet arrasar

Com us dèiem, la firma de moda ha llançat aquest complement tan 'top', que promet causar sensació aquesta temporada. Aquesta bossa té forma de sac, però amb el cos de pèl. Aquest cos és, precisament, el més característic del model, ja que, gràcies a ell, transmet una sensació de calidesa, perfecta per als mesos més freds.

Muntatge amb tres fotografies de la bossa treu efecte pèl de Zara
Aquesta bossa és perfecta per a aquesta temporada | Zara

Té l'interior folrat, i pots posar-te'l de dues maneres diferents. D'una banda, pots posar-t'ho com una bandolera gràcies a la seva cadena extraïble, o també pots fer-lo servir amb la nansa de mà. Tot depèn del toc que li vulguis donar.

Aquest model té unes mides de 16 x 21 x 12 centímetres, per la qual cosa està pensat per portar el que és necessari. A més, aquesta bossa està disponible en tres colors diferents: groc mostassa, blau i lila.

Si t'agrada vestir formal i vols una bossa més discreta, pots optar pel model en color blau, però, si el que vols és una bossa que sigui pura tendència, escull el to groc mostassa.

I, si el que vols és una bossa que destaqui per sobre dels altres, fes-te amb el de color lila. El preu d'aquesta joia és de 22,95 €, i pots comprar-lo a Zara tant en línia com a la teva botiga més propera.

Altres bosses de Zara

Zara no només té el model que us acabem de presentar; sinó que en té molts més. Si no t'ha agradat el primer, te'n presentem d'altres que poden agradar. De fet, un d'ells és la bossa d'espatlla amb 'borreguet'.

Aquest model és perfecte per als mesos d'hivern, ja que els seus teixits no podrien ser més tendència durant aquesta temporada. Concretament, compta amb una combinació de materials en el tall del model. És a dir, d'una banda, hi ha l'efecte 'borreguet' al contorn de la bossa i, de l'altra, l'efecte pell.

Muntatge amb dues fotografies de la bossa de borreguet de Zara
Aquesta bossa causarà furor a l'hivern | Zara

Aquest model, a més a més, compta amb una butxaca a l'interior i amb un tancament a la cremallera. Alhora, les nanses són en cadena, per la qual cosa les teves pertinences estaran segures en ell.

Aquesta bossa de Zara té un preu de 29,95 €, i és ideal per combinar qualsevol tipus de 'look' hivernal i tardorenc. T'animes a fer-te amb ell?

D'altra banda, un altre model que promet triomfar en vendes durant aquesta temporada és el que us presentem a continuació. Es tracta d'una bossa d'espatlla encoixinada que està disponible en diversos colors. Aquest model compta amb una nansa d'espatlla amb cadena gruixuda, el seu interior està folrat i a més té una butxaca.

Muntatge amb dues fotografies de la bossa encoixinada amb cadena de Zara
L'opció perfecta per a qualsevol pla | Zara

El tancament és mitjançant un imant, i està disponible en quatre colors diferents: rosa xiclet, verd, vermell i blanc crema. Has d'escollir el que s'adapti millor a tu i a les teves necessitats, encara que és perfecta per guardar tot el que necessitis. A més, té un preu molt interessant: 22,95 €.

Sens dubte, aquesta bossa és perfecta per a la temporada de tardor i hivern i, amb ell, milloraràs tots els teus 'outfits'. Què esperes per fer-te amb ell?