Exterior d'un supermercat Lidl

L'abric de Lidl que triomfarà aquest hivern per 19,99 euros

Lidl causarà sensació amb aquest abric tan 'top'

Lidl té un abric que no voldràs treure't durant tot l'hivern. Sí, perquè cada cop baixen més les temperatures i ja va notant-se el fresquet. Així que, si encara no tens una jaqueta que t'abrigui, hauries de posar fil a l'agulla perquè no t'enxampin d'imprevist les setmanes més fredes.

Per això, avui et portem un abric de dona que causarà autèntic furor i no només pel preu, que és molt baix, sinó també per la comoditat. A continuació, t'ho presentem tot a sobre aquesta nova peça.

L'abric de dona de Lidl que promet triomfar

Com us dèiem, Lidl compta amb aquest abric d'allò més ideal perquè, a més de ser càlid, també és ultralleuger, de manera que és molt fàcil de portar amb tu.

Aquest abric té un coll alçat i unes butxaques laterals i és un model dos en un, ja que també es pot portar com a parca si s'uneix la part inferior. És a dir, la part inferior té una cremallera i per això és desmuntable. Així mateix, té un acabat d'imitació en xarol.

Segons indica Lidl, està pretenyit amb la tècnica 'Dope Dyed', que «consumeix menys aigua i confereix un color brillant més durador».

Fotografies de l'abric per a dona ultralleuger i càlid de Lidl
Aquest abric us protegirà del fred durant tot l'hivern | Lidl

Gràcies a aquesta tècnica de tenyiment, la fibra es pot tenyir per complet «durant el procés de filat», barrejant pigments i làmines de polièster.

Per la seva banda, la cremallera és d'alta qualitat i el tall és lleugerament entallat. A més, el material de l'abric és repel·lent a l'aigua i el seu embuatat està fabricat amb material 100% reciclat.

Aquest abric està disponible en color negre, de manera que quedarà ideal amb qualsevol dels teus 'looks' hivernals, i només per 19,99 €, comprant-lo 'online' a la pàgina web de Lidl

I, si no us agraden els abrics en color negre, us portem una jaqueta que et robarà el cor. Aquest model té un disseny lleugerament entallat, compta amb una cremallera completa i unes butxaques laterals. El seu encoixinat, a més, està fabricat amb material 100% reciclat, i el material exterior és repel·lent a l'aigua.

Imatge de les dues jaquetes de tall entallat i acabat metal·litzat de Lidl
Aquesta jaqueta donarà color a tots els teus 'outfits' | Lidl

Segons indica Lidl a la seva pàgina web, la impregnació d'aquesta jaqueta és respectuosa amb el medi ambient, a més de ser un model ultralleuger i càlid.

Està disponible tant en color coure com platejat, ja que amb qualsevol dels dos models podràs donar als teus 'outfits' un toc de color i brillantor. El preu d'aquesta jaqueta és de 19,99 €, i es pot comprar en línia a la pàgina web.

Les jaquetes per a home de Lidl

Però, si estàs buscant una jaqueta per a home, Lidl també té el que necessites. Concretament, a la seva pàgina web hi ha una jaqueta de 'trekking' per a home, que té caputxa i butxaques laterals.

Segons indica Lidl, aquesta jaqueta conserva el color, fins i tot quan s'ha sotmès a moltes rentades, ja que compta amb la tècnica de tenyiment 'Dope Dyed', de la qual ja us hem parlat anteriorment.

Muntatge amb fotografies de les jaquetes de trekking de Lidl
Aquesta jaqueta és ideal si us agrada anar d'excursió | Lidl

El material és transpirable, paravent i, a més, impermeable. Els punys i el baix són ajustables, i la seva caputxa també. Així mateix, té butxaques laterals amb cremallera i un interior amb un tancament autoadherent.

Aquest model, disponible en color blau marí i en groc i negre, té un preu de 19,99 € i també es pot comprar 'online' a través de la pàgina web de Lidl.

Per la seva banda, Lidl també inclou una jaqueta lleugera i llarga per a home, la qual està catalogada com a «producte estrella». Aquesta peça té un coll alçat, és ultralleugera i molt còmoda. A més és un model que també conserva el color, fins i tot després de diverses rentades.

Imatge dels tres models de jaqueta lleugera llarga per a home de Lidl
Aquesta jaqueta de Lidl és perfecta per portar a qualsevol lloc | Lidl

El seu encoixinat està fabricat amb material 100% reciclat, i té un tall ample molt còmode. Aquesta jaqueta lleugera té un preu de 17,99 €, i està disponible tant en línia a la pàgina web com també es podrà trobar a supermercats físics a partir del 22 de novembre.

Així doncs, aquests són només alguns dels models que la cadena alemanya ens ofereix, però encara en té molts més a la seva pàgina web. Llavors, quin escolliràs?