Carrefour

Bogeria per un edredó reversible i amb diversos models de Carrefour

Els edredons de Carrefour triomfen entre la seva clientela aquesta tardor

Un nou producte de Carrefour està causant autèntic furor entre els seus clients. La cadena d'hipermercats francesa compta amb una sèrie de productes ideals per combatre el fred i el millor de tot és que encaixen en el pressupost de molts clients, per això arrasen en vendes.

Un clar exemple és el nou edredó de microfibra, ideal per convertir les fredes nits en moments càlids i desitjables. Coneixent totes les seves característiques i usos, la clientela de Carrefour sembla haver-se tornat boja per aconseguir-ne un.

L'edredó que tothom vol és a Carrefour

Les altes temperatures que estem experimentant tenen data de caducitat. Tot i la resignació de molts, la tardor i l'hivern són més a prop del que creiem i aviat sentirem els seus efectes. Un símbol clar és l'aparició de certes peces i productes, com els abrics o els edredons als supermercats o altres establiments. En el cas de Carrefour, la companyia francesa ha optat per començar a posar a la venda roba de llit abrigada en més quantitat.

Els clients han pogut comprovar amb antelació la qualitat d'un d'aquests productes. Pel que sembla, estan començant a usar-lo a totes les habitacions. El producte en qüestió és l'Edredó De Microfibra 400 g, dissenyat amb polièster i microfibra, es converteix en un perfecte aïllant del fred gràcies a aquests dos materials, que no solen associar-se amb l'aparició d'àcars o bacteris. A més, la composició permet que sigui transpirable, per la qual cosa l'aire circula bé per l'interior de l'edredó. D'aquesta manera, no s'hi acumularà la humitat i sentiràs que el seu ús és molt lleuger.

Foto d'un edredó de Carrefour
Aquest edredó de Carrefour està triomfant entre els consumidors | ESPAÑA Diario Tips

Així mateix, té una mida molt còmoda, ja que té unes dimensions de 140 x 200 cm, la millor mida per als llits de matrimoni. No obstant això, pots fins i tot doblegar-lo o acomodar-lo per matalassos més petits. En cas que vulguis viatjar o planegis una excursió, pot ser una opció molt interessant.

Podràs fer-te amb ell per un preu molt econòmic

Una característica destacable d'aquest edredó de Carrefour és que compta amb diversos models, de manera que pots escollir entre diversos colors. Alguns són el taronja, negre, verd i blau. Tots aquests contenen un interior reversible de color beix, per la qual cosa es converteix és un edredó molt versàtil que pots capgirar i utilitzar, també, aquest color.

El seu ús, a més, pot ser perllongat durant el temps. A diferència d'altres edredons o roba de llit, en podràs gaudir durant molts anys si el tractes i cuides delicadament.

I si et preocupa que pugui ser molt car, estàs de sort. Podràs comprar-lo per només 34,82 euros, sempre que es tracti del model de color blau fosc, l'edredó més barat. En tractar-se d'un producte exclusiu en línia, hauràs d'accedir a la pàgina web de Carrefour per aconseguir-lo.

A Decathlon també pots trobar altres productes per combatre el fred

A altres superfícies també pots trobar productes perfectes per afrontar les baixes temperatures. En el cas de Decathlon, podràs fer-te amb una de les millors jaquetes impermeables.

La jaqueta impermeable muntanya i trekking Quechua MH100 s'està convertint en una de les apostes més segures de la temporada. D'ella destaca que es pot fer servir per practicar esport i per al dia a dia, sent així una peça de vestir molt útil.

Gràcies als diferents colors que ofereix Decathlon, el client podrà escollir el model que més li agradi. D'aquesta manera, es pot combinar amb qualsevol altra peça de vestir sense que la falta de colors es converteixi en un problema.