Porta d'accés a una botiga Mercadona

Canvi d'horari: Mercadona avisa de les botigues que tancaran

Els clients de Mercadona no podran continuar fent les compres

Molt de compte amb el canvi d'horari que ha avançat Mercadona. La cadena de supermercats valenciana ha advertit que la podries trobar tancada amb pany i forrellat la teva botiga de referència en un dia molt assenyalat. Això sí, els clients podran fer la compra amb total normalitat els dies anteriors, ja que les botigues de Mercadona obriran les portes en el seu horari habitual.

Mercadona avisa del dia que les botigues no obriran

Fer la compra aMercadonasempre és una bona opció, però cal tenir molt controlat els horaris de les botigues. A més de no obrir diumenge, Mercadona també tanca les instal·lacions en festius assenyalats, respectant el descans dels seus empleats. És el cas dels festius nacionals, que molts aprofiten per desconnectar i fins i tot per fer pont.

En aquest sentit, els clients de Mercadona no podran acudir a fer la compra a cap establiment dimarts 1 de novembre, Dia de Tots Sants. Es tracta d'un festiu que se celebra a totes les comunitats autònomes, i en què un gran nombre de negocis romandran tancats. 

Mercadona
Mercadona no obrirà les portes durant l'1 de novembre | Mercadona

I com és comú a la cadena valenciana, els festius mai no s'obre, encara que caiguin entre setmana. Tot i això, tant a Halloween com el dia de després al de Tots Sants, els usuaris podran fer les seves compres amb total normalitat.

En el cas de voler visitar Mercadona, caldrà optar per les dates següents: dilluns 31 d'octubre o dimecres 2 de novembre, perquè la companyia de Juan Roig no farà cap pont.

Com podem conèixer quins dies Mercadona serà oberta?

Molts clients poden dubtar sobre l'horari de Mercadona, sobretot en dates com a festius locals, pertanyents a una comunitat o fins i tot els nacionals. Per això, la companyia compta amb una secció especial a la seva pàgina web.

A l'apartat de «Supermercats», l'usuari pot introduir la seva ciutat, codi postal o adreça. En cas contrari, podeu optar directament per l'opció d'usar la vostra localització actual.

En fer-ho, la pàgina de Mercadona dona l'opció d'escollir quina botiga voleu consultar. I un cop seleccionada, podeu consultar l'horari que mantindrà durant tota aquesta setmana, així com els propers festius.

També cal discernir entre l'horari habitual i l'estiu, ja que en algunes ciutats es va arribar a obrir fins i tot els diumenges. Tot i això, formava part d'una decisió temporal que responia a la quantitat de compres que s'efectuen en temporada alta.

Una altra gran diferència és la reducció d'horari que es va implementar en arribar al setembre, ja que a l'estiu era possible trobar les botigues obertes de 09:00 a 22:00. En canvi, ara és de 09.00 a 21.30.

Imatge de diversos carros amb el logo de Mercadona.
Podeu consultar els horaris de Mercadona a la seva pàgina web | Mercadona

Altres supermercats no obriran durant el Dia de Tots Sants

Seguint l'estela de Mercadona, altres supermercats també tancaran l'1 de novembre, fins i tot alguns faran un pont des del 31 d'octubre fins al 2 de novembre.

Un serà Lidl; la companyia d'origen alemany sol tancar durant tots els festius, inclòs l'1 de novembre. Per tant, els clients ho hauran de fer uns dies abans o a partir de l'endemà. De la mateixa manera ho farà Consum, que ha optat per no obrir durant aquest festiu.

Altres sí que han decidit obrir en aquesta data. És el cas de supermercats com Carrefour, El Corte Inglés, Alcampo o Supermercats DIA. Tots ells condicionats per la ubicació on es troben.

És a dir, cada botiga podrà romandre oberta o tancada depenent a quin poble o ciutat es trobi. Així mateix, podran estar oberts, però amb horaris reduïts.

En cas de dubte, el més recomanable és consultar els canals oficials de cadascun. Com passa amb Mercadona, molts disposen d'apartats per consultar l'horari de la botiga del teu interès.