Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lidl

Bogeria per les originals estovalles d'1 € de Lidl que no s'embruten mai

A Lidl han causat furor unes estovalles econòmiques i molt resistents

Una de les peces més comunes a les llars són les estovalles, tant se val si són de decoració o per necessitat, però és una peça que pertany als típics elements que tota casa té. Sigui amb estampats estrambòtics com amb senzills, les estovalles conformen un element indispensable si vols menjar sense embrutar.

No obstant això, la majoria es taquen amb facilitat o no duren prou, per la qual cosa és difícil trobar les que més s'adaptin a les teves necessitats. Per sort, podríem haver trobat l'aposta més segura en un famós supermercat.

Les estovalles més sol·licitades són a Lidl i ja causen furor

Necessites estovalles, però no saps on aconseguir-ne unes de bona qualitat i que tinguin un preu raonable? Doncs la companyia sueca, Lidl, podria tenir la solució entre els seus passadissos.

Fa tan sols uns dies treia a la venda unes estovalles que s'estan posicionant com les preferides dels usuaris. En xarxes com Twitter o TikTok, diversos usuaris han compartit com n'estan de contents amb la compra, un fet poc sorprenent coneixent les seves característiques.

Fot d'unes estovalles amb estampat de Lidl
El material de què estan fets aquestes estovalles permet que resisteixin molt de temps | ESPAÑA Diario Tips

Si alguna cosa destaca d'aquestes estovalles és la seva alta qualitat de fabricació. Com que estan compostes per un 100% de polipropilè, són molt resistents i poden durar durant molt de temps. Al final, comprar productes d'aquestes característiques s'acaba convertint en un benefici a curt i llarg termini.

A més, són molt econòmiques. Van en un pack i podràs fer-te amb 4 estovalles per tan sols 3,99 €, és a dir, estaràs pagant menys d'1 € per tovalla. Cal destacar que la mida de cadascun és de 33 x 48 cm, una mida individual ideal per a qualsevol taula.

Pots triar entre 3 dissenys d'allò més originals

Els tres models disponibles d'aquestes estovalles són molt diversos entre si, de manera que fàcilment en trobaràs una o més que t'agradi.

El primer imita un estampat decorat amb diferents ornamentacions, molt similars a les flors. D'aquest, destaquen els tons blavosos i groguencs que ens recorden a les rajoles de l'art mudèjar. Les segones estovalles de Lidl tenen llimones grans distribuïdes per tota superfície, per la qual cosa estaràs aportant un toc d'allò més chick a casa teva. Com que és més monocromàtic que l'anterior, té un impacte més subtil en el decorat de la llar. 

Fot d'unes estovalles amb estampat de llimones de Lidl
Cada pack porta 4 estovalles | ESPAÑA Diario Tips

Si, per contra, busques unes estovalles més elegants, has d'apostar per l'última opció. El tercer estampat ens recorda el marbre, amb tons blanquinosos i grisencs. Aquest tipus de tovalles conjunta amb qualsevol decoració i confereix un aspecte més sobri a taula.

Algunes recomanacions sobre la cura de les estovalles

Hagis tingut o no unes estovalles, és probable que coneguis la dificultat que representa netejar-les correctament. Per això, des de Lidl han llançat una sèrie de recomanacions per poder solucionar aquesta problemàtica.

Fot d'unes estovalles amb estampat de marbre de Lidl
L'estampat de marbre donarà un ambient més sobri a la casa | ESPAÑA Diario Tips

En primer lloc, han assenyalat que és molt important no posar-les a la rentadora i, sobretot, no utilitzar cap blanquejador a l'hora de netejar-les. Tenint en compte el material que de què estan compostes, optar per aquests mètodes podria ser perjudicial. Així mateix, indiquen que electrodomèstics com assecadores o planxes també fan malbé el material, per tant, el més recomanable és passar un drap humit per la superfície d'aquestes estovalles.

Si vols que s'assequin amb rapidesa, hauràs de deixar que s'assequin amb la temperatura ambient de casa teva. Tot i que, també, sempre tindràs l'opció d'assecar-les amb un drap que no estigui humit.