Botiga de roba i complements Primark

La bossa de mà de somni de Primark que és perfecta per a tots els teus plans d'estiu

Un complement que ja està triomfant a les xarxes socials i que combina amb els 'looks' més estiuencs

Primark té la bossa de mà que estàvem buscant. La seva mida és perfecta i el seu disseny és molt autèntic. És 'mini' i bandolera, encara que també pots dur-la com a bossa de mà; n'hi ha en diversos colors i està sent tot un èxit.

La cadena de moda 'low cost' competeix amb altres grans marques, però no haurien de perdre-la de vista perquè està guanyant-se a molta gent. Sempre hi ha un producte de la marca irlandesa que acaba arrasant en vendes.

Avui volem parlar-vos d'un accessori que està triomfant a les xarxes socials. Primark ha compartit una publicació en el seu perfil d'Instagram revelant el seu secret.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La bossa de mà que voldràs tenir

Et parlem d'una bossa format 'mini' que pots utilitzar com a bandolera. També té una nansa de mà perquè puguis portar-la amb un 'look' més elegant. Aquest model és diferent perquè combina la palla amb l'efecte pell.

Un altre aspecte a tenir en compte és que només costa 10,00 euros. En el catàleg en línia de la companyia podem trobar-la en color blau i blanc, encara que a Instagram apareixen altres colors.

No cal que siguis una instagramera per lluir l'última tendència en accessoris. Ja saps que Primark està present en gairebé totes les ciutats del país. Segur que no vols deixar escapar aquesta oportunitat.


Un altre model que ens ha encantat és el que ha lluït Giada Albani. La famosa 'influencer' triomfa a les xarxes socials amb aquesta creació de Primark. Ha escollit el color marró per combinar-lo amb un 'look' sofisticat i molt estiuenc.

Ara bé, si entres al catàleg en línia de Primark, segur que hi ha altres models que poden cridar-te més l'atenció. Des de la bandolera 'multipocket' estil baguette fins als models encoixinats, de vímet o de pell sintètica.

Des que Primark va obrir les portes el 1962, l'empresa ha crescut exponencialment. Fabriquen els seus productes i, a més, venen peces d'altres marques. En aquest cas, són articles fora de temporada a preus rebaixats.

Des de Dublín, la companyia s'ha anat posicionant com un referent 'low cost' en l'àmbit internacional. Encara que el seu principal mercat es troba a la Unió Europea, també ha arribat a Boston. En aquesta ciutat nord-americana ocupa més de 7.000 metres quadrats.

La moda no entén de nacionalitats, i menys quan és a preus assequibles. Actualment, les 'influencers' i celebritats també consumeixen moda 'low cost'. Això consolida el sector i augmenta els seus beneficis.

Hi ha qui opina que si una peça és molt barata és perquè amaga l'explotació laboral. És cert que gran part de les fàbriques d'aquestes marques es troben en països poc desenvolupats.Els articles de Primark procedeixen de Bangla Desh, Pakistan, Índia, Myanmar i Xina. Confiem que respectin els drets dels seus treballadors.