Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'un supermercat Sqrups amb una altra imatge d'una dona amb gest sorprès

La cadena amb gairebé tot a 1€ que no para d'obrir botigues per tot Espanya

Els seus establiments destaquen gràcies als bons preus, la varietat de productes i la renovació constant d'estoc

És una de les botigues que més està donant de què parlar a causa dels seus preus baixos. La cadena Sqrups! crida l'atenció per ser un establiment on la majoria dels seus productes es poden trobar per només 1 euro.

El grup té botigues repartides per diversos punts, principalment de la Comunitat de Madrid, i més zones d'Espanya. Tot i això, a causa de la seva bona acollida, ara obriran un nou local a la ciutat que promet tornar a convertir-se en un dels més visitats.

Així és Sqrups!, una de les botigues més barates

Sqrups! és una botiga especialitzada en liquidació d'estocs. Gràcies a això, els clients poden aconseguir diferents productes a preus irrisoris. La majoria costen tan sols 1 euro, amb tots els avantatges que això suposa.

Com ells mateixos indiquen a la seva web, la cadena està especialitzada a vendre productes curts de data, restes de campanya i promocions o descatalogats. Es defineixen com a un outlet urbà amb més de 70 establiments.

Imatge de l'exterior d'una botiga de la cadena Sqrups, amb un rètol de color blanc i vermell a la part superior de la porta d'accés
A més de productes per 0,99 euros, es poden trobar altres seccions molt cridaneres | Sqrups

El seu funcionament consisteix a comprar, emmagatzemar, distribuir i vendre al client productes de primeres marques amb grans descomptes entre el 30 i el 80%. A més, es poden trobar nous productes cada setmana.

Les seves botigues han esdevingut un referent

Per tot això, Sqrups! ha esdevingut un autèntic referent. Als seus establiments els consumidors tenen l'oportunitat de trobar productes de diferents categories per fer les compres més accessibles.

En el seu estoc, es poden aconseguir productes de cura i higiene personal, estètica, alimentació, begudes i diversos accessoris per a la llar. Això ho ha convertit en el gran rival d'altres supermercats.

La nova botiga de Sqrups! que pots visitar a Madrid

El gran èxit de Sqrups! és un fet. Gràcies a això, ara han inaugurat un nou outlet urbà a la capital. D'aquesta manera ja són 42 els establiments que la cadena té repartits per la Comunitat de Madrid.

En aquest cas, es tracta d'una botiga ubicada a l'avinguda de Nostra Senyora de Fàtima número 4, a Carabanchel. Té ni més ni menys que 140 m² i al seu interior podràs trobar una gran quantitat de productes.

Hi ha seccions de diferents preus

Sens dubte, aquest outlet crida l'atenció gràcies als seus productes a baix preu. Aquests es renoven de forma constant i es classifiquen en quatre categories. La més popular és que el preu és de només 0,99 euros.

No obstant això, a Sqrups! també s'hi poden trobar productes per 1,99 euros, per 2,99 euros i per menys de 10 euros. Tots ells, per la seva banda, tenen garantia de qualitat.