Muntatge amb botiga de Mercadona i cercle vermell amb perfum 'Enciende'

El perfum de 7 euros de Mercadona que fa olor com un Paco Rabanne de més de 100

La cadena valenciana disposa de 23 varietats de fragàncies que imiten marques conegudes d'home i dona

Mercadona ja té a la venda el nou perfum per a home. Es diu Enciende i es presenta en un flascó de 100 ml, amb un cost de 7 euros. La seva olor és semblant a Black XS de Paco Rabanne, que costa al voltant de 103 euros.

Dos perfums molt semblants pertanyents a la família olfactiva oriental enfustada, amb fusió de diverses facetes olfactives. La diferència és que la rèplica està molt per sota del valor de l'original, amb més de 90 euros de diferència.

Muntatge amb cartell d'una botiga de Mercadona i perfum anomenat 'encén' de Mercadona
Troba-la a qualsevol botiga Mercadona! | Europa Press, Mercadona

Entre les colònies per a dona existeixen imitacions de Nina Ricci, Amor Amor, Light Blue de Dolce & Gabbana o La Vie Est Belle de Lancôme. Totes s'ofereixen per sota dels 10 euros, entre els 3,80 i els 9 euros.

Entre les marques fabricades per al gènere masculí hi trobem equivalències amb Acqua di Gio d'Armani, Narcís Rodríguez o Boss d'Hugo Boss. Amb el pas dels anys, i vista la demanda i la fidelitat dels seus consumidors, ha anat augmentant la gamma d'aquests productes fins a comptar amb més de 40 varietats.

Més de la meitat, 23 en total, corresponen a perfums que imiten marques conegudes tant d'home com de dona. Una varietat de fragàncies que van des de les imitacions de perfums clàssics dels anys 90 fins a les més actuals i populars del mercat.

La mateixa colònia a un preu més baix

El 2020 i segons dades de l'empresa de recerca de mercat NPD, el preu dels perfums va augmentar un 15% més en relació amb el mateix període de l'any anterior. La vicepresidenta del grup NPD, Larissa Jensen explicava que arran de la pandèmia, “els consumidors estaven disposats a canviar a fragàncies més prèmium.

No és la primera vegada que Mercadona aconsegueix fregar la perfecció amb productes molt similars als altres. A més de les fragàncies, ho ha fet amb els comestibles, productes de neteja, dolços de Nadal, entre d'altres.

Preus i ofertes actualitzats el dia 31/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.