Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lidl

L'inesperat anunci que acaba de fer Lidl a Catalunya

Una planta logística pròpia i un magatzem provisional arriben a Tarragona

La firma germànica de supermercats accelera les seves passes en el seu pla d'expansió per Catalunya. La cadena de supermercats posarà en marxa un magatzem provisional a Constantí, al Tarragonès, a mitjan 2024. La instauració d'aquest magatzem provisional li permetrà atendre les necessitats del nord-est d'Espanya, mentre es construeix el futur centre logístic propi. 

Aquestes notícies són bones pel Camp de Tarragona que, a partir de la construcció d'aquest projecte, generarà riquesa i llocs de treball. 

El magatzem provisional

Per a adequar les instal·lacions que, a mitjans de l'any que ve, es convertiran en el provisional centre logístic, la companyia invertirà més de 13 milions d'euros per adequar les instal·lacions de més de 40.000 m² de superfície. Aquesta gran inversió servirà, principalment, per equipar els quatre mòduls d'emmagatzematge en els quals es distribuiran els més de 40.000 metres i mig centenar de molls de càrrega.

L'operació d'aquest arrendament, tancada en règim de leasing amb Tristan Capital Partners i Kefren Capital Real Estate, implicarà la contractació de personal que, quan estigui construït el futur centre logístic propi, es traslladaran allà de manera definitiva. 

El futur centre logístic propi, també a Constantí

Per a complir els objectius d'expansió, la cadena de supermercats alemanya, va adquirir l'any passat una parcel·la d'uns 185.000 m² de superfície, a la mateixa localitat tarragonina, a Constantí. L'adquisició serà per aixecar el centre logístic propi que li permetrà atendre les necessitats logístiques al nord-est d'Espanya. 

El projecte que genera riquesa i ocupació local, se suma als altres quatre que la cadena de supermercats preveu inaugurar en els pròxims anys a Escúzar (Granada), Parla (Madrid), Martorell (Barcelona) i Villadangos del Páramo (Lleó). 

Més de 120 botigues a Catalunya

La cadena de supermercats fa més de 25 anys que va començar amb el projecte d'expandir-se per Catalunya. Des de la inauguració de la seva primera botiga a Lleida, l'any 1994, la cadena ha impulsat un pla d'expansió sostenible que li ha permès comptar, en l'actualitat, amb més de 3.000 llocs de treball, i més de 120 botigues distribuïdes per Catalunya. A més, des de fa anys, la companyia està compromesa amb el producte i proveïdor local. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!