Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Diversos carrets de Mercadona

Obre un formatge del Mercadona i es posa les mans al cap: «Et farem devolució»

La clienta s'ha endut una sorpresa molt desagradable

Quan comprem, el més lògic és esperar que les cadenes de supermercats compleixin les mesures higièniques necessàries. Tot i això, sembla que ni els supermercats com Mercadona estan exempts de fallar en aquest sentit.

Almenys, així ho mostra el tuit que ha dirigit una usuària al compte oficial de Mercadona, mostrant la sorpresa que s'ha endut en obrir un producte de la cadena valenciana. Tal ha estat l'enrenou, que la companyia de Juan Roig s'ha compromès a efectuar la devolució del producte.

Una clienta comparteix la 'sorpresa' que s'ha trobat dins del formatge

Gràcies al tuit que ha compartit la usuària @gabymdzz, tots hem estat testimonis de l'última distracció de Mercadona. Com ella mateixa indicava: «@Mercadona, l'única cosa que s'ha ratllat no ha estat el formatge, un tros de guant també».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

I és que, com clarament es pot comprovar a les imatges que adjunta la clienta afectada, dins del paquet es pot veure part del que sembla ser un guant. A la primera imatge es pot observar a l'interior del paquet i, a la segona, des d'un pla més ampliat, a la mà de la usuària.

Imatge d'un tros de plàstic trobat dins d'un producte de Mercadona
A les imatges es pot veure clarament la presència del tros de guant | TWITTER @GABYMDZZ

Com es podia esperar, la resposta de Mercadona no ha trigat a aparèixer. La cadena valenciana ha respost a la piulada comunicant que els sabia greu l'incident. Així mateix, ha confirmat que compartirien el que va passar amb els responsables perquè ho revisessin. Amb intenció de conèixer més detalls, també ha preguntat a la usuària si els podia indicar a quina botiga va ser adquirit el formatge, el seu número de lot i la data de caducitat.

A això, la clienta ha confirmat que el formatge havia estat comprat al Mercadona que s'ubica al Centre Comercial La Viña (San Sebastián de los Reyes). Adjuntant una altra imatge, confirmava que la data de caducitat del producte: 07/05/2023 i el número de lot: B71976.

La cadena valenciana ha confirmat la devolució del producte

Un cop comprovades les dades ofertes per la clienta, el compte de Mercadona li ha ofert la devolució del formatge. Així mateix, li han demanat que, en cas de conservar la mostra, els «ajudaria molt que la portessis a la botiga per revisar-la. Pregunta pel responsable a la zona de caixes». Finalment, han agraït que la usuària hagués compartit els fets.

No és l'únic producte que ha causat estupor als clients

Tot i que és cert que trobar-se un tros de plàstic pot resultar molt desagradable, també ho és trobar-se un pèl en algun producte. Això, lluny de ser un fet puntual, s'ha repetit en dos productes recentment entre els clients de Mercadona.

A través de Twitter, la usuària @mariafernandxz adjuntava un tuit amb dues imatges. S'hi veia clarament com l'interior de les seves hamburgueses de pollastre tenien una important quantitat de pèls repartits per tot el producte. Per això, escrivia: «No sabia jo que les hamburgueses de pollastre de l'@Mercadona venen ara amb pèls».

Per si no n'hi hagués prou, ha passat el mateix amb una altra usuària. Segons @LidiaVM_, l'interior del seu pastís de Mercadona venia amb uns cabells. Per demostrar-ho, ha compartit una imatge en què es veu clarament aquest pèl i ha afegit: «Un pèl al pastís de @Mercadona … pastís Ferrero roche comprat aquesta tarda. La partim i ens trobem això..».

En tots dos casos, el compte oficial de Mercadona ha traslladat les seves disculpes i els ha demanat informació sobre els productes, com ara el número del lot, la data de caducitat i la botiga on han estat comprats. També els ha ofert la possibilitat d'optar a la devolució.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!