Lidl

La marca Lego arrasa a Lidl i alguns productes s'esgoten pels grans descomptes

Hi ha una àmplia varietat de productes tèxtils: les talles volen

Lego sempre ha estat una marca relacionada amb els jocs de construccions. Gràcies a ells, els nens i les nenes podien anar desenvolupant la seva comprensió de l'espai per saber com havien de col·locar les peces per crear la figura que volguessin.

Des del 1949 aquesta marca danesa va voler ajudar a la diversió dels més petits amb els seus jocs de plàstic. Tanmateix, el 2011 Lego Friends va sortir al mercat, pensat especialment per a les nenes, per acabar amb l'encasellament social que enfocava més aquests jocs al públic infantil masculí. Andrea, Mia, Olivia, Emma i Stephanie són quatre amigues que van néixer com joguines, però després van donar peu a una sèrie animada, una sèrie web i un llargmetratge.

L'èxit ha estat el que ha propiciat que aquesta marca de l'empresa danesa vagi avançant. Això és gràcies al fet que té un públic darrere que hi dona suport, principalment nenes que veuen les històries de les seves protagonistes que passen de nenes a adolescents.

Per això, és normal trobar-se al mercat productes amb les protagonistes. En aquest cas, Lidl s'ha volgut destacar oferint grans descomptes en tot allò que té a la venda en relació amb aquests personatges. Tots ells estan relacionats amb productes tèxtils per a la llar.

Gaudeix d'una rebaixa que supera el 50 %

Si a casa teva hi ha algú a qui li agradi molt tot allò relacionat amb Lego Friends, estàs d'enhorabona. Podràs tenir un detall que no et suposi un gran desemborsament. Lidl ha decidit rebaixar aquests productes amb descomptes que de vegades superen fins al 60 %. Compra un regal amb la qualitat de Lidl i al millor preu que ha tingut.

1. Pijama infantil

Com que es tracta d'una cosa infantil, els més petits són els destinataris d'aquestes peces. Entre elles destaca aquest pijama llarg i amb cintura elàstica que ha baixat el preu dels 24,95 € fins als 9,99 €. Estan fabricats amb cotó i cadascuna té un estampat diferent en què la imatge de les protagonistes de Lego Friends va canviant. Així mateix, els pantalons del pijama també tenen un estampat relacionat amb les protagonistes. A més, pots triar entre diverses talles (des dels 2 fins als 10 anys) i tres colors (lila, turquesa i rosa).

Tres pijames de nena de Lego de Lidl
Com que és roba infantil, els destinataris d'aquestes peces són els més petits. | Catalunya Diari

2. Conjunt de roba interior

Si t'interessa aquest producte, no t'ho pensis gaire. Ja hi ha talles que s'estan esgotant per l'èxit que està tenint, més encara arran de la rebaixa. Dels 17,95 € que costava abans, ara ha abaixat fins als 6 €. El conjunt està format per una samarreta interior i unes calcetes, totes dues de color rosa amb estampat.

Les talles van des dels 2 fins als 10 anys, però com ja t'he dit, és possible que et quedis sense la que vols si no t'afanyes. Són tota una oportunitat perquè, com es llegeix als missatges, es tracta d'un producte de gran qualitat, a més de còmode, perquè són de cotó.

Roba interior de nena de Lego de Lidl
És una gran oportunitat perquè són productes de gran qualitat. | Catalunya Diari

3. Roba de llit

L'última opció que té Lidl basada en la temàtica de Lego Friends és roba de llit i està rebaixada a 19,99 € dels 26,95 € que costava prèviament. Es tracta d'una funda d'edredó i dues fundes de coixins fabricats amb cotó. Pots triar entre tres opcions d'estampació i totes són reversibles, per la qual cosa les possibilitats se'n multipliquen. Les dimensions de la funda per a l'edredó són de 150 x 220 centímetres i les de cada funda de coixí, 45 x 110 centímetres.

Roba de llit de Lego de Lidl
Lidl ha posat a la venda roba de llit amb la temàtica de Lego Friends i està rebaixada a 19,99 €. | Catalunya Diari

4. Tovallola amb caputxa

En aquesta ocasió, ens trobem amb una varietat més àmplia, incloent-hi més personatges de Lego on escollir. Pots emportar-te a casa aquesta tovallola de cotó per tan sols 7,99 €, ja que té un 20 % de descompte. És un dels productes destacats com a estrella i en les seves opinions es pot llegir que és d'un gran material, confortable per als més petits. Pots triar entre quatre possibilitats: blau, vermell, rosa o verd. És de talla única, per tant has de tenir en compte que les seves dimensions són 120 x 60 centímetres.

Tovalloles amb caputxa de Lego de Lidl
És una talla única, per això has de tenir en compte les seves dimensions, 120 x 60 centímetres. | Catalunya Diari

Altres personatges de Lego també rebaixats

Aquestes opcions que us acabo d'ensenyar estan centrades en la línia més femenina de Lego, però Lidl té més productes a la venda. I el millor de tot és que també te'n pots aprofitar de les rebaixes.

1. Conjunt de roba interior per a nen

Igual que el conjunt de roba interior per a nena, el de nen també està sent tot un èxit: ja hi ha talles esgotades. En aquest cas, les opcions igualment van des dels 2 fins als 10 anys. Per això, torno a recomanar-te que t'afanyes si t'interessa. Com que té la mateixa rebaixa, pots emportar-te'l a casa per només 6 €. En aquest cas, podràs escollir entre tres colors: blau clar, blau fosc i gris. Estan fabricats principalment en cotó, encara que hi pot haver variacions depenent del color.

Roba interior de nen de Lego de Lidl
Igual com el conjunt de roba interior de nena, el de nen també és tot un èxit. | Catalunya Diari

2. Conjunt de pantalons i samarreta

Encara que es venguin per separat, tots dos productes estan pensats perquè es combinin. A més, tots dos estan rebaixats, de manera que el conjunt et sortirà molt econòmic. Tens per escollir entre els colors blau, gris i verd. Depenent del que vulguis, també és possible que el vegis esgotat. Com comprovaràs està sent tot un èxit.

Tres pantalons de Lego de Lidl
Pots escollir entre tres colors: blau, gris i verd. | Catalunya Diari

Les talles de les dues peces van des dels 2 als 10 anys. La diferència està en el preu. D'una banda, els pantalons n'han rebaixat el cost dels 35,99 € fins als 11,99 €. En el cas de la samarreta, ara costa 7,99 €, molt menys que els 24,99 € inicials.

Samarretes de pijama de nen de Lego de Lidl
També pots escollir entre tres colors: blau, gris i verd. | Catalunya Diari

3. Pijama temàtica Ninjago

També hi ha un altre pijama llarg infantil. En aquesta ocasió, en lloc de la temàtica rosa, trobem els personatges de Ninjago. Tens per triar tres opcions: blau i gris, vermell i gris o tons de blaus. Pel que fa a les talles, aquestes continuen sent dels 2 als 10 anys. La part de dalt està composta íntegrament per cotó. Per la seva banda, els pantalons tenen en la seva composició un 93 % de cotó i un 7 % de polièster.

Tres pijames de nen de Lego de Lidl
La temàtica per als nens que triomfa és Ninjago. | Catalunya Diari

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!