Primer pla de Tamara Falcó somrient en un photocall i mirant a càmera.

El suc saludable que pren Tamara Falcó i Isabel Preysler per depurar el cos

És un suc detox que molt sa i fàcil de preparar

A pocs mesos de celebrar el casament, Tamara Falcó comença a revisar i ultimar els detalls perquè tot surti perfecte. Si tot va bé, el seu enllaç amb Íñigo Onieva serà el proper 8 de juliol. Tot i això, arribar a l'altar i revisar les flors no és el seu únic objectiu.

Sabem que la marquesa portarà un increïble vestit de la firma bilbaïna Sophie et Volià, i evidentment, vol lluir-ho millor que mai. Per això, ha apostat per incorporar a la seva dieta un suc detox que, pel que sembla, funciona de meravella.

El suc detox que ajuda Tamara Falcó a cuidar la seva figura

Quan tenim a la vista un esdeveniment important, és completament normal que vulguem acudir-hi en perfectes condicions. L'estilisme, la roba, el pentinat... tot ho explica. Però és clar, pel que fa al físic, aquest també ho hem de cuidar.

I Tamara Falcó ho sap millor que ningú. De fet, ja ha deixat caure alguna vegada que es tracta d'un vestit dissenyat exclusivament a mida. Això vol dir que la seva silueta ha d'estar en perfecta sintonia per lluir-ho.

Per tant, la millor manera de cuidar la seva figura i el seu físic (sense perdre de vista la salut, evidentment) és a través de mantenir una alimentació correcta. I en aquest cas, sens dubte, no ha dubtat a recórrer a una de les receptes de la seva mare, Isabel Preysler.

Si hi ha alguna cosa que ha caracteritzat les dones d'aquesta família és, sens dubte, les rutines de bellesa i els hàbits saludables. Per tant, no hi ha ningú millor que elles per conèixer i posar en pràctica els millors trucs healthy.

Per això, i amb els mesos que encara queden d'antelació, la marquesa ha inclòs dins la dieta un suc detox molt saludable. Entre els múltiples beneficis, el principal i més important el trobem en la seva capacitat depuradora.

Imatge d'un noi prentent-se un got de batut verd
Els batuts verds són opcions delicioses i nutritives | Getty Images

Així doncs, si tu també vols cuidar el teu físic i preparar-te per a l'operació biquini d'aquest any, t'aconsellem que també ho incloguis al teu dia a dia. D'aquesta manera, en poc temps començaràs a observar-ne els resultats. Pren-ne nota!

Propietats, beneficis i elaboració

T'imagines aportar al teu cos tots els nutrients necessaris i, alhora, no tenir res de greix? Doncs això és possible gràcies a aquest batut detox, elaborat a base d'espinacs, bròquil, cogombre, carabassó, col arrissada, poma i llima.

Com ja hauràs deduït, tots els ingredients que constitueixen aquesta recepta són completament sans i naturals. A més, la seva elaboració és ràpida i senzilla, de manera que podràs fer-la sempre que et vingui de gust.

Amb aquest batut detox no només estaràs depurant el teu organisme, sinó que també t'ajudarà a regular l'intestí i contribuirà a saciar-te. Així, caure en la temptació de picar entre hores serà molt més difícil.

Diverses varietats de verdura de fulla verda
És un batut elaborat a partir de verdures verdes | Getty Images

Si tot això et sembla poc, també hauries de saber que un altre dels beneficis que amaga aquest batut és la seva increïble aportació en vitamina C. Si a més de cuidar la teva silueta vols millorar la lluminositat de la pell... És l'alternativa ideal!

La preparació és realment fàcil, ràpida i senzilla. Quan tinguis tots els ingredients que t'hem dit a mà, hauràs d'agafar les llimes i esprémer-les. El suc que en treguis hauràs de reservar-lo en un recipient.

A continuació hauràs de tallar totes les verdures a rodanxes, o com a mínim, separar les tiges perquè sigui més fàcil passar-ho per la batedora. Quan ho facis, afegeix-les dins d'aquesta batedora juntament amb el suc de les llimes.

L'ideal és batre-ho tot a una velocitat constant, i sobretot, fixar-nos a la textura que queda. Aquesta barreja hauria de quedar més líquida que un batut, però també més espessa que un suc. Quan ho provis, t'encantarà.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!